⭐ 10 dni skupinskega kreiranja vaših ciljev

⭐ S pomočjo meditativne vizualizacije sem ustvaril 140.000 € v enem mesecu

Vsak dan ob 6:15 zjutraj se bomo dobili za 30 do 45 minut, kjer bomo skozi voden meditativni in vizualizacijski proces spreminjali vašo resničnost.

S pomočjo meditativne vizualizacije sem ustvaril 140.000 € v enem mesecu pri spletni prodaji. 

Prodaja nam je rasla iz meseca v mesec, jaz pa sem v svojem jutranjem procesu videl prihodnost in jo ustvarjal … znova in znova, dokler ni postala aktualizirana v fizičnem svetu.

⏰ Termin: 15. december – 24. december 2020, ob 6:15 zjutraj

 

💶 Cena: 30 €

 

Prijave do odprte do 20.12., nič ne boste zamudili, vsi posnetki so dostopni v zaprti skupini.

 ⭐ KAJ SE BOSTE NAUČILI?

⭐️ PRIJAVI SE

⭐ Veliki umi so vedeli za skrivnost podzavesti 

Nikola tesla je za svoje kreacije uporabljal moč vizualizacije.

– Tim Ferris, ameriški podjetnik, je intervjujal ogromno uspešnih ljudi in ugotovil je, da jih 80% uporablja neko različico spremenjenega stanja zavesti (alfa, theta možgansko valovanje). Takšno valovanje se doseže v umirjenem, meditativnem stanju, kjer dostopamo do svoje podzavesti in jo lahko programiramo z vizualizacijo.

Primož Kozmus je uporabljal vizualizacijske tehnike, en dan preden je osvojil zlato medaljo na olimpijskih igrah.

Oprah Winfrey, Michael Jordan, Will Smith, Jim Carrey, Michael Phelps, dirkači Formule 1 in lista gre naprej in naprej.


⭐ Skupinsko kreiranje je eksponentno močnejše
  

 

Ustvari se močno energijsko polje, ki je elektro-magnetno. Ko smo del tega polja smo del celote, ki presega vsakega od posameznikov in skupaj lahko ustvarimo eksponentno več kot vsak posameznik. Vsak posameznik, ki se temu polju pridruži ga eksponentno ojača.


⭐ Ključ je v podzavesti
  

Zavestno si mi lahko nekaj želimo in se trudimo, beremo knjige, se učimo, vendar to je samo 10% cele zgodbe. 90% našega vedenja je v podzavesti in blokadah, ki jih imamo tam. Do podzavesti pa dostopamo v spremenjenem stanju zavesti (alfa, theta stanje možganov), ko se možgansko valovanje upočasni se umirimo in takrat se nam odpre pot do spreminjanja teh 90%.

⭐ Alfa in theta stanje zavesti odpirata dostop do skrite kode materialne (virtualne) resničnosti

Z alfa in theta stanjem pa dobimo dostop do vesoljnih skrivnosti in tako lahko začnemo ustvarjati naš svet, kot da bi izdelovali izdelke iz gline.

Ves svet je izmišljen konstrukt, je kreacija, ki jo lahko tudi vi so-ustvarjate s tem, da spremenite svoje notranje podzavestne programe. Je kot da bi bili v računalniški igrici, kjer lahko zgradite svoje sanje, nebesa na zemlji. 

10 dni skupinskega kreiranja vaših ciljev - Nejc Volarič

⭐ Kako bo potekal program?

– Dobili boste dostop do zaprte Facebook skupine.
– Vsak dan ob 6.15 uri zjutraj se bomo dobili na Facebook live srečanju, kjer vas bom vodil skozi proces sproščanja in nato meditativne vizualizacije za ustvarjanje vaše nove resničnosti.
– Posnetki vseh vaj vam bodo dostopni znotraj skupine, da jih lahko pogledate tudi kasneje in večkrat.

⏰ Termin: 15. december – 24. december 2020, ob 6:15 zjutraj

 

💶 Cena: 30 €

 

Prijave do odprte do 20.12., nič ne boste zamudili, vsi posnetki so dostopni v zaprti skupini.

⭐️ PRIJAVI SE

Nejc Volarič

O Nejcu Volariču

Nejc je poznan predvsem v podjetniških krogih, zadnje čase pa razvija nove programe, ki ljudem pomagajo do pobega iz matrice strahu in nemira … v popolno svobodo, kjer vlada ljubezen, veselje, igrivost, lahkotnost in prijateljstvo.

V svojem življenju je bil profesionalni fotograf, nogometaš, ekipni državni prvak v teku, v 7. razredu je izdelal računalniški program za vodenje računov, postal je uspešen prodajalec v mednarodni spletni prodaji, sodeloval na mednarodnih konferencah. Kot strokovnjak zakonske in družinske terapije pa ljudem pomaga tudi s terapijami in svetovanji.

Njegov cilj je ljudem predati znanja in tehnike s katerimi lahko igrajo igro življenja iz prostora prijateljstva, ljubezni, igrivosti in lahkotnosti.

Ta znanja uporablja sam, da je njegovo življenje vedno nepredvidljiva dogodivščina.