⭐️ ACCESS BARS DELAVNICA – CELJE

 

Access Bars delavnica – Celje je enodnevni dogodek, kjer se naučite svetovno priznane tehnike, ki se izvaja v več kot 100 državah po svetu. Z nežnim dotikom 32 točk na glavi, možgani preidejo v globoko relaksacijsko theta stanje. Preko sprostitve elektromagnetne energije, se začnejo brisat vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja.

⭐️ KAJ BOSTE IZVEDELI NA DELAVNICI / TEČAJU?

 

  • Kako se znebiti neprijetnih občutkov v telesu, kot sta tesnoba in strah?

  • Kako končno spoznati, da niste napačni in se znebiti občutka krivde?

  • Kako prenehati ugajati drugim in začeti kreirati življenje, ki deluje za vas?

  • Kako vnesti lahkotnost in svobodo v vaše življenje?

  • Kako uničiti in odkreirati blokade iz podzavesti?

  • Kako preko vprašanj dostopati do polja neomejenih možnosti in si uresničiti vsako željo?

  • Naučili se boste praktično izvajati Access Bars terapijo oz. tretma, vseh 32 točk in pridobili skripto in certifikat.

  • Ustvarili boste priložnost za dodaten zaslužek z izvajanjem Access Bars tretmajev.

 

Na Access Bars delavnica v Celju boste spoznali orodja Access Consciousnessa s katerimi boste lahko spremenili čisto vsako področje vašega življenja.

 

TERMIN: sobota, 14. november 2020, 9:00-17:00

LOKACIJA: Celje ali okolica (sporočimo naknadno)

 

Termini v Ljubljani, Bledu, Krškem, Kopru.

⭐️ KAJ SO ACCESS BARS?

Access Bars delavnica je enodnevni dogodek, kjer se naučite svetovno priznane tehnike, ki se izvaja v več kot 100 državah po svetu. Z nežnimi dotiki aktivira 32 točk na glavi. Preko sprostitve elektromagnetne energije, se začnejo brisat vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja. Podobno, kot bi na računalniku pobrisali trdi disk.

Z dotikom se začnejo brisati omejitve na področjih: kreativnosti, odnosov, kontrole, zdravljenja, upanja, sanj, moči, staranja, zavedanja, žalosti, umirjenosti, denarja, komunikacije, prostora, časa, telesa, itd.

Access Barsi so 32 točk na glavi, kjer z nežnim dotikom brišemo energetske blokade iz podzavesti, na vseh področjih vašega življenja.

Predstavljajte si, da bi nekdo pritisnil gumb na vaši glavi in bi utišal tisti glas, ki vam pravi, da niste dovolj dobri in da ne moreš doseči o čemer sanjaš. Ta glas je posledica elektromagnetnih nabojev, ki nas zadržujejo pred tem, da bi verjeli, da imamo lahko življenje za katerega smo vedno vedeli, da je mogoče!

 

⭐️ S THETA STANJEM DOBIMO DOSTOP DO PODZAVESTNIH BLOKAD

Najbolj ključna stvar pri Access Bars tehniki je THETA stanje možganov. Theta stanje je spremenjeno stanje zavesti (počasno možgansko valovanje), ki nam omogoča DOSTOP DO PODZAVESTI. Do tega stanja se da dostopati tudi z meditacijo in hipnozo, ampak niti približno ne tako hitro in tako globoko kot z Access Bars.

 

⭐️ ZAKAJ SE VRTITE V ZAČARANEM KROGU?

Vi lahko intelektualno razumete od kje izvira vaš problem in da se vam določeni vzorci ponavljajo … ampak jih še vedno ne morete spremeniti, ker se izvajajo v obliki PODZAVESTNEGA PROGRAMA, katerega pa lahko spremenite SAMO TAKO, DA ZNATE DOSTOPATI DO PODZAVESTI. 

Access Bars je zelo učinkovite tehnika prav zato, ker vas že po 20 minutah terapije popelje v theta možgansko valovanje – najboljši opis theta stanja bi bil “budno spanje” oz. “zelo globoka relaksacija”.

S theta stanjem pa dobimo dostop do podzavestnih omejitev, blokad, vzorcev avtomatizmov … in jih tudi učinkovito energijsko odblokiramo na podzavestnem nivoju, ki je 10x močnejši od zavestnega!

 

⭐️ KAJ PRAVI MEDINJA NATAŠA KRIZMANIČ O ACCESS BARS DELAVNICI?

“Ne morem drugače povedati, kot da je moje življenje bistveno lažje, bolj sproščeno, ne obremenjujem se za stvari. Tudi, ko mi pride problem: V redu, to je prišlo, ga rešimo in gremo naprej. Mislim, neverjetno.”

 

⭐️ BABICA PO 1 URI BARSOV BREZ BOLEČIN

⭐️ KAJ LAHKO DOSEŽETE Z BARSI?

Access Barsi so tisočim po svetu pomagali spremeniti mnoga področja življenja: spanje, zdravje in prekomerna teža, denar, odnosi, telesne bolečine, seks, stres, kreativnost, pomanjkanje energije, anksioznost in tesnoba, fobije, depresija, … Z Barsi mnogi dobijo nazaj lahkotnost svojega življenja, kot otroci, ki na življenje gledajo skozi zabavo in raziskovanje.

 

⭐️ KAJ PRAVI ZNANOST O ACCESS BARS?

Ljudje že 25 let uporabljajo orodja Access Consciousnessa, vključno z Barsi, ker zanje enostavno delujejo. Sedaj pa je znanost zmožna izmeriti učinke. Na Center for Cognitive Enhancement, katerega direktor je Dr. Jeffrey Fannin, so izmerili, da po 15 minutah terapije naši možgani preidejo v theta stanje, kar je zelo počasno možgansko valovanje in stanje globoke sprostitve, ki aktivira samozdravljenje na fizičnem in psihičnem nivoju in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.

Najnovejša odkritja v fiziki, ki še niso v mainstream javnosti sedaj razlagajo področje čudežnih ozdravitev kot fizikalno dejstvo. Matematično je bilo dokazano, da so vse informacije, ki jih potrebujemo dejansko že v nas, le dostopati moramo znati do njih. Access Bars vam omogoča način, da lahko dostopate do polja neomejenih informacij in možnosti kreacije.

 

 

⭐️ KAJ OBSEGA ACCESS BARS DELAVNICA? 

– Pol delavnice je teorije, pol pa prakse. V prvi polovici se bomo naučili orodja Access Consciousnessa s katerimi boste lahko spremenili čisto vsako področje vašega življenja. V drugi polovici pa se bomo praktično naučili izvajanje Access Bars terapije, torej vseh 32 točk.

– Z Access Bars delavnico, boste pridobili tudi certifikat in naziv Access Bars praktik, za samostojno izvajanje terapij. Bars tehnika ne izključuje nobene druge tehnike in se lahko izvaja samostojno ali kot dopolnilo.

– Dobite gradivo oz. skripto + prigrizke.

 

⭐️ CENA? 

Cena za delavnico je 240 €.

 

– Otroci stari 15 let in mlajši se delavnice udeležijo brezplačno, v spremstvu staršev.

– Otroci stari 16 in 17 let plačajo 50% cene.

– Če delavnico ponavljate, plačate polovično ceno 120 €.

 

 

📢 Mesta se polnijo, zato predlagam, da se kar prijavite…  Prostor ni tako velik, zato imamo število omejeno.

 

“V najboljšem primeru vam bo Access Bars delavnica – Celje spremenila življenje, v najslabšem pa boste imeli zelo sproščujoč tretma.”

     ⭐️ PRIJAVNICA

TERMIN: sobota, 14. november 2020, 9:00-17:00

LOKACIJA: Celje ali okolica (sporočimo naknadno)

CENA: 240 €

 

Termini v Ljubljani, Bledu, Krškem, Kopru.

⭐️ PRIJAVI SE NA OBVESTILA