/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));
069 662 433 info@nejcvolaric.com

⭐️ ACCESS BARS TERAPIJA

 

Access Bars terapija je metoda, kjer se z nežnimi dotiki aktivira 32 točk na glavi. Preko sprostitve elektromagnetne energije, se začnejo brisat vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja. Podobno, kot bi na računalniku pobrisali trdi disk.

⭐️ MOJA ZGODBA

🌳 V mojem življenju se nikoli nisem počutil zares jaz. Vedno sem v sebi čutil nekakšno tesnobo, nemir. Vendar sem v sebi čutil, da obstaja več, da sem nekako ujet v mrežo iz katere se moram izvleči.

Čeprav sem počasi napredoval v karieri in osebnostno sem v sebi čutil konstantno napetost, kot nekakšen strah pred tem kaj bo. Ta strah me je oviral, da bi živel vsak dan radostno in lahkotno, kot sem čutil, da je možno.

🌎 Kot konstantni raziskovalec sem iskal načine kako prekiniti ta začarani krog. Konstantno sem se izobraževal, hodil na seminarje, bral knjige, tako poslovne, kot za osebnostno rast.

Vsakič ko sem imel občutek, da sem na pragu odkritja nečesa, kar me bo osvobodilo tega trpljenja, sem padel spet nazaj v isto stanje tesnobe, negotovosti in napetosti.

😌 Uteho sem iskal v nezdravi prehrani, alkoholu in ostalih razvadah, saj sem se lahko edino tako pomiril in bil, vsaj za trenutek zares jaz – sproščen, radosten, pogumen, srečen.

V začetku leta 2018 sem spoznal dekle s katero sva postala par. To dekle je imelo prijateljico, ki se je ukvarjala z vodenjem delavnic Access Bars. Ko sem jo vprašal kaj počne mi je govorila o točkah na glavi, preko katerih se sproščajo napetosti v telesu in brišejo podzavestne blokade.

🔍 Mislil sem si svoje, bilo mi je zanimivo, ampak se nisem preveč zmenil za to, ker se mi je zdelo malo za lase privlečeno. Vendar iz meseca v mesec, ko smo se tu in tam družili, mi je ta prijateljica vsakič kaj več povedala in mi dala tudi kakšen nasvet.

Stvari so sčasoma dobivale smisel in vse kar je povedala se je nekako skladalo in celo presegalo z vsem kar sem se dosedaj naučil o postavljanju ciljev, manifestaciji…

🔑 Po mesecih sem se odločil, da grem k njej na to delavnico Access Bars. Že pri teoretičnem delu sem bil osupel nad nivojem znanja, ki sem ga dobil, predvsem pa orodij, ki sem jih lahko že naslednji dan začel uporabljati.

Na praktičnem delu, ko pa sem prejel barse…takoj sicer nisem čutil učinka, razen pomirjenosti…

😍 Drugi dan pa…NORO! Odšel sem zjutraj meditirat in čutil pretok energije po celem telesu, mravljince po hrbtenici, kot da bi se povezal z višjo silo, kot da vse ujete energije in blokade zapuščajo moje telo.

Skratka…po delavnici nisem bil nikoli več isti. Življenje se mi je začelo hitro spreminjati.
💡 Imel sem izjemne količine energije, potreboval sem manj spanca in manj hrane.
💡 Večina tesnobe in strahu je izginila.
💡 Spremenil sem svojo kariero in sedaj v svojem delu uživam.
💡 Lažje zaupam ljudem okoli sebe, lažje navežem stike. Življenje je postalo zabava.

Sicer pa saj je logično. Energija, ki zastaja v nas se mora sprostiti, da smo pretočni, kot električni tok. Ko energija zastaja nastajajo tesnobe, napetosti in fizične bolečine. Ista napetost kot v električni žici…in ko tok sprostimo začne energija teči in napetost se sprosti.

🎁 Kasneje sem odšel na izobraževanje tudi v ZDA in sedaj tudi sam izvajam Access Bars terapije in ljudem pomagam narediti spremembo. In rezultati so IZJEMNI!

Nejc


KAJ LAHKO IZBOLJŠATE Z ACCESS BARS TERAPIJO?

 

  • Anksioznost in tesnoba, depresijo, panični napad, fobije,

  • nespečnost, utrujenost, denar, odnose, telesne bolečine,

  • pomanjkanje energije, izgorelost, zdravje in prekomerno težo,

  • seks, stres, kreativnost, glavobol.

⭐️ KAJ JE ACCESS BARS TERAPIJA?

Access Bars terapija je metoda, kjer se z nežnimi dotiki aktivira 32 točk na glavi. Preko sprostitve elektromagnetne energije, se začnejo brisat vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja. Podobno, kot bi na računalniku pobrisali trdi disk.

Z dotikom se začnejo brisati omejitve na področjih: kreativnosti, odnosov, kontrole, zdravljenja, upanja, sanj, moči, staranja, zavedanja, žalosti, umirjenosti, denarja, komunikacije, prostora, časa, telesa, itd.

 

Access Bars točke

 

Access bars terapija se izvaja preko 32 točk na glavi, kjer z nežnim dotikom brišemo energetske blokade iz podzavesti, na vseh področjih vašega življenja.

Predstavljajte si, da bi nekdo pritisnil gumb na vaši glavi in bi utišal tisti glas, ki vam pravi, da niste dovolj dobri in da ne moreš doseči o čemer sanjaš. Ta glas je posledica elektromagnetnih nabojev, ki nas zadržujejo pred tem, da bi verjeli, da imamo lahko življenje za katerega smo vedno vedeli, da je mogoče!

 

⭐️ S THETA STANJEM DOBIMO DOSTOP DO PODZAVESTNIH BLOKAD

Najbolj ključna stvar pri Access Bars tehniki je THETA stanje možganov. Theta stanje je spremenjeno stanje zavesti (počasno možgansko valovanje), ki nam omogoča DOSTOP DO PODZAVESTI. Do tega stanja se da dostopati tudi z meditacijo in hipnozo, ampak niti približno ne tako hitro in tako globoko kot z Access Bars.

 

⭐️ ZAKAJ SE VRTITE V ZAČARANEM KROGU?

Vi lahko intelektualno razumete od kje izvira vaš problem in da se vam določeni vzorci ponavljajo … ampak jih še vedno ne morete spremeniti, ker se izvajajo v obliki PODZAVESTNEGA PROGRAMA, katerega pa lahko spremenite SAMO TAKO, DA ZNATE DOSTOPATI DO PODZAVESTI. 

Access Bars je zelo učinkovite tehnika prav zato, ker vas že po 20 minutah terapije popelje v theta možgansko valovanje – najboljši opis theta stanja bi bil “budno spanje” oz. “zelo globoka relaksacija”.

S theta stanjem pa dobimo dostop do podzavestnih omejitev, blokad, vzorcev avtomatizmov … in jih tudi učinkovito energijsko odblokiramo na podzavestnem nivoju, ki je 10x močnejši od zavestnega!

 

 

⭐️ KAJ PRAVI MEDINJA NATAŠA KRIZMANIČ O ACCESS BARS DELAVNICI?

Ne morem drugače povedati, kot da je moje življenje bistveno lažje, bolj sproščeno, ne obremenjujem se za stvari. Tudi, ko mi pride problem: “V redu, to je prišlo, ga rešimo in gremo naprej.” Mislim, neverjetno.

 

 

⭐️ BABICA PO 1 URI ACCESS BARS TERAPIJE BREZ BOLEČIN


⭐️ KAJ LAHKO DOSEŽETE Z BARSI?

Access Bars terapija je tisočim po svetu pomagala spremeniti mnoga področja življenja: spanje, zdravje in prekomerna teža, denar, odnosi, telesne bolečine, seks, stres, kreativnost, pomanjkanje energije, anksioznost in tesnoba, fobije, depresija, … Z Barsi mnogi dobijo nazaj lahkotnost svojega življenja, kot otroci, ki na življenje gledajo skozi zabavo in raziskovanje.

Access Bars terapijo učimo tudi na delavnici oz. tečajuhttps://nejcvolaric.com/access-bars-delavnica/

 


⭐️ KAJ PRAVI ZNANOST O ACCESS BARS TERAPIJI?

Ljudje že 25 let uporabljajo orodja Access Consciousnessa, vključno z Barsi, ker zanje enostavno delujejo. Sedaj pa je znanost zmožna izmeriti učinke. Na Center for Cognitive Enhancement, katerega direktor je Dr. Jeffrey Fannin, so izmerili, da po 15 minutah terapije naši možgani preidejo v theta stanje, kar je zelo počasno možgansko valovanje in stanje globoke sprostitve, ki aktivira samozdravljenje na fizičnem in psihičnem nivoju in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.

Najnovejša odkritja v fiziki, ki še niso v mainstream javnosti sedaj razlagajo področje čudežnih ozdravitev kot fizikalno dejstvo. Matematično je bilo dokazano, da so vse informacije, ki jih potrebujemo dejansko že v nas, le dostopati moramo znati do njih. Access Bars vam omogoča način, da lahko dostopate do polja neomejenih informacij in možnosti kreacije. Video si lahko pogledate tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

 

⭐️ KAJ OBSEGA ACCESS BARS TERAPIJA? 

Terapija obsega svetovanje usposobljenega strokovnjaka in 60 minutno terapijo Access Bars. Poteka tako, da ležete na masažno mizo in se sprostite. Terapevt pa vam z dotikom točk na glavi izvaja terapijo. 

Za terapijo ne potrebujete posebnih priprav ali opreme.

 

Terapija traja: 60 min.

Cena: 60 € ali 50 € ob paketu 5 terapij.
 

📢 Termini se polnijo, zato predlagam, da se kar prijavite


⭐️ PRIJAVNICA

TERMIN: Dobite email.

LOKACIJA: Tbijisijska 83A, Ljubljana

CENA: 60 € ali 50 € ob paketu 5 terapij. 

 

Naročanje po telefonu/e-mailu: 069 662 433 ali info@nejcvolaric.com

⭐️ PRIJAVI SE NA OBVESTILA