ACCESS BARS TERAPIJA

Access Bars terapija je metoda, kjer se z nežnimi dotiki aktivira 32 točk na glavi. Preko sprostitve elektromagnetne energije, se začnejo brisat vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja. Podobno, kot bi na računalniku pobrisali trdi disk.

KAJ LAHKO IZBOLJŠATE Z ACCESS BARS TERAPIJO?

  • Anksioznost in tesnoba, depresijo, panični napad, fobije,

  • nespečnost, utrujenost, denarodnose, telesne bolečine,

  • pomanjkanje energije, izgorelost, zdravje in prekomerno težo,

  • seks, stres, kreativnost, glavobol.

Access Bars terapija

⭐️ KAJ SO ACCESS BARS?

Access Bars terapija je metoda, kjer se z nežnimi dotiki aktivira 32 točk na glavi. Preko sprostitve elektromagnetne energije, se začnejo brisat vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja. Podobno, kot bi na računalniku pobrisali trdi disk.

Z dotikom se začnejo brisati omejitve na področjih: kreativnosti, odnosov, kontrole, zdravljenja, upanja, sanj, moči, staranja, zavedanja, žalosti, umirjenosti, denarja, komunikacije, prostora, časa, telesa, itd.

Access Bars točke

Access bars terapija se izvaja preko 32 točk na glavi, kjer z nežnim dotikom brišemo energetske blokade iz podzavesti, na vseh področjih vašega življenja.

Predstavljajte si, da bi nekdo pritisnil gumb na vaši glavi in bi utišal tisti glas, ki vam pravi, da niste dovolj dobri in da ne moreš doseči o čemer sanjaš. Ta glas je posledica elektromagnetnih nabojev, ki nas zadržujejo pred tem, da bi verjeli, da imamo lahko življenje za katerega smo vedno vedeli, da je mogoče!

 

⭐️ S THETA STANJEM DOBIMO DOSTOP DO PODZAVESTNIH BLOKAD

Najbolj ključna stvar pri Access Bars tehniki je THETA stanje možganov. Theta stanje je spremenjeno stanje zavesti (počasno možgansko valovanje), ki nam omogoča DOSTOP DO PODZAVESTI. Do tega stanja se da dostopati tudi z meditacijo in hipnozo, ampak niti približno ne tako hitro in tako globoko kot z Access Bars.

 

⭐️ ZAKAJ SE VRTITE V ZAČARANEM KROGU?

Vi lahko intelektualno razumete od kje izvira vaš problem in da se vam določeni vzorci ponavljajo … ampak jih še vedno ne morete spremeniti, ker se izvajajo v obliki PODZAVESTNEGA PROGRAMA, katerega pa lahko spremenite SAMO TAKO, DA ZNATE DOSTOPATI DO PODZAVESTI. 

Access Bars je zelo učinkovite tehnika prav zato, ker vas že po 20 minutah terapije popelje v theta možgansko valovanje – najboljši opis theta stanja bi bil “budno spanje” oz. “zelo globoka relaksacija”.

S theta stanjem pa dobimo dostop do podzavestnih omejitev, blokad, vzorcev avtomatizmov … in jih tudi učinkovito energijsko odblokiramo na podzavestnem nivoju, ki je 10x močnejši od zavestnega!

 

⭐️ KAJ PRAVI MEDINJA NATAŠA KRIZMANIČ O ACCESS BARS DELAVNICI?

Nataša pravi: “Ne morem drugače povedati, kot da je moje življenje bistveno lažje, bolj sproščeno, ne obremenjujem se za stvari. Tudi, ko mi pride problem: “V redu, to je prišlo, ga rešimo in gremo naprej. Mislim, neverjetno.”

⭐️ BABICA PO 1 URI BARSOV BREZ BOLEČIN

 

 

⭐️ KAJ LAHKO DOSEŽETE Z BARSI?

Access Bars terapija je tisočim po svetu pomagala spremeniti mnoga področja življenja: spanje, zdravje in prekomerna teža, denar, odnosi, telesne bolečine, seks, stres, kreativnost, pomanjkanje energije, anksioznost in tesnoba, fobije, depresija, … Z Barsi mnogi dobijo nazaj lahkotnost svojega življenja, kot otroci, ki na življenje gledajo skozi zabavo in raziskovanje.

Access Bars terapijo učimo tudi na delavnici oz. tečajuhttps://nejcvolaric.com/access-bars-delavnica/

 

⭐️ KAJ PRAVI ZNANOST O ACCESS BARS?

Ljudje že 25 let uporabljajo orodja Access Consciousnessa, vključno z Barsi, ker zanje enostavno delujejo. Sedaj pa je znanost zmožna izmeriti učinke. Na Center for Cognitive Enhancement, katerega direktor je Dr. Jeffrey Fannin, so izmerili, da po 15 minutah terapije naši možgani preidejo v theta stanje, kar je zelo počasno možgansko valovanje in stanje globoke sprostitve, ki aktivira samozdravljenje na fizičnem in psihičnem nivoju in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.
Najnovejša odkritja v fiziki, ki še niso v mainstream javnosti sedaj razlagajo področje čudežnih ozdravitev kot fizikalno dejstvo. Matematično je bilo dokazano, da so vse informacije, ki jih potrebujemo dejansko že v nas, le dostopati moramo znati do njih. Access Bars vam omogoča način, da lahko dostopate do polja neomejenih informacij in možnosti kreacije.

⭐️ KAJ OBSEGA TERAPIJA?

Terapija obsega svetovanje usposobljenega strokovnjaka in terapijo Access Bars. Poteka tako, da ležete na masažno mizo in se sprostite. Terapevt pa vam z dotikom točk na glavi izvaja terapijo.  

Za terapijo ne potrebujete posebnih priprav ali opreme.

 

 

 

– Terapija traja: 60-90 min.

– Cena: 90 € ena terapija (paket 5 terapij pa 70 € na eno terapijo)

⭐ VAŠ FACILITATOR: Nejc Volarič

Nejc Volarič

⭐️ PRIJAVA

TERMIN: se dogovorimo

LOKACIJA: Ljubljana

CENA: 90 € ena terapija (paket 5 terapij pa 70 € na eno terapijo)