⭐ Najmočnejša sila v vesolju iz katere vse izvira

Kaj je tisto kar vse poganja? Kaj je tisto, kar nam daje življenje? Kaj je tisto, kar vsem kar vidimo okoli sebe daje življenje? Kako se lahko povežemo s to silo? Kakšen jezik govori ta sila? Kako lahko dosežemo popolno harmonijo in popolno srečo, skupaj s to silo?

Najmočnejša sila v vesolju - Nejc Volarič

Kaj pravi kvantna fizika?

To skrivnostno silo, ki sestavlja 95% vsega vesolja, fiziki imenujejo črna snov (Black matter) in črna energija (Black energy). Ne morejo jo videti, ne morejo jo zaznati z inštrumenti, vendar po vseh izračunih ta obstaja. Ugotovili so, da astrološki pojavi, vključno z gravitacijo ne bi bilo mogoči, če ne bi v vesolju obstajalo veliko več snovi (materije), kot jo lahko opazimo z našimi čuti. Galaksije in planeti v osončjih bi razpadla oz. odletela narazen, če v matematičnih kalkulacijah ne bi bilo črne snovi. Večino fizikov se strinja, da ta nevidna snov z veliko verjetnostjo obstaja.

Ta sila ima več imen. Nikola Tesla jo je imenoval skalarni valovi, Kitajci jo imenujejo Chi, Indijci prana, kristjani Bog, muslimani Alah, staroselci na območju Slovenije so jo imenovali Nikrmana, Rusi to imenujejo torzijsko polje. Skratka vsak oblikuje svoj koncept okoli te skrivnostne sile, ki je ocean v katerem vsa materialna realnost plava.

 

Sila iz katere vse izvira – del nje smo mi

Ta sila je polje nemanifestiranega iz katerega vse izvira. Kot ugotavljajo v kvantni fiziki s slavnim eksperimentom z dvojno režo (angleško Double slit experiment), je fizična realnost odvisna od opazovalca. Torej, če opazovalca ni (če zapreš oči), potem obstaja bazen neskončnih možnosti (obstajaja realnost v obliki valov), takoj ko pa začneš opazovati pa se instantno manifestira ena izmed teh možnosti (obstaja realnost v obliki delcev).

Tam kamor boš dal največ svoje pozornosti, tista verzija paralelne realnosti se bo manifestirala. Obstaja neskončno paralelnih realnosti, vse možnosti tvoje preteklosti, prihodnosti in sedanjosti že obstajajo. Od nas je odvisno v kateri paralelni realnosti bomo živeli. To določamo s svojimi mislimi, ki izvirajo iz nemanifestiranega. Z drugimi besedami, vsaka naša misel je kreacija, kjer se manifestira ena izmed neskončnih možnosti. Če dobro pomislimo je vsak izum najprej obstajal kot ideja – najprej v glavi, nato na papirju, na koncu pa v fizični obliki.

Ta neskončna in najmočnejša sila v vesolju poganja tudi naše misli oz. mi poganjamo to silo z našimi mislimi. Brain Tracy je rekel: “Največje odkritje v zgodovini človeštva je to, da postaneš to o čemer razmišljaš večino časa.” To pomeni, da se tvoje misli manifestirajo iz redke energijo v gosto energijo, ki pa je materija. Ta proces poteka na enak način, kot se vodna para, ki je nevidna, redka energija, zgosti v oblak in nato v vodo v obliki dežja. Če pa se ta voda strdi pa tudi v led.

Na enak način se zgoščajo naše misli. Misli so stik z nemanifestiranim, v bistvu so misli manifestacija sama. Misli nastanejo iz nič in določajo v kakšni paralelni realnosti bomo živeli. Kajti tam ko usmerimo našo pozornost, tam teče energija oz. tam se redka energija (misli) zgošča v gosto energijo (materija). V polju nemanifestiranega pa vse možnosti že obstajajo, kajti so kot glina iz katere lahko naredimo katerokoli obliko.

 

Kako so Jezus, Steve Jobs, Nikola Tesla in Albert Einstein s to silo komunicirali?

S to silo lahko torej prosto komuniciramo. To ni domena duhovnih mojstrov, kot je bil Jezus ali katerikoli od modernih gurujev. To lahko naredi vsak, komunicira z bogom, prano, nevidno energijo, chi-jem, kakorkoli že to imenujemo.

Ta komunikacija ne poteka preko materialnih čutov, saj ne gre za gosto energijo, ampak redko energijo, ki ne materialnim čutom nevidna. Za to moramo uporabiti svoj duhovni čut, intuicijo, šesti čut. Eni imajo ta čut razvit že naravno. Vsi smo ga imeli, ko smo bili otroci, potem pa je zakrnel, ker ga nismo uporabljali, saj nas je proces socializacije silil v materialno sfero.

Torej, kako uporabiti svoj duhovni čut, da začnemo komunicirati s to silo? Razumeti moramo eno stvar. Bolj kot svoje materialne čute zaposlimo in bolj kot so močni ti dražljali, bolj bodo materialni čuti v ospredju. Bolj kot materialne čute pustimo pri miru, bolj se nam začenja razvijati duhovni, subtilni čut, ki je sposoben zaznati redkejše oblike energije.

Prav zato se je Jezus postil 40 dni, da bi očistil svoje telo in da bi povečal občutljivost svojih čutov oz. zato da bi materialne čute ohromil in s tem povečal občutljivost duhovnega šestega čuta. Ta proces si lahko predstavljate na sledeč način. Recimo da pridete iz svetlega dneva v temno jamo. Na začetku ne boste videli nič oz. zelo malo. Čez 5 minut pa se vam bo vid prilagodil do te mere, da boste videli skoraj normalno, kot bi pri belem dnevu. To se zgodi, ker oko začne zaznavati bolj subtilno svetlobo.

Enako je s šestim čutom. Ko ne vzmenirjamo materialnih čutov, se poveča občutljivost šestega čuta. Materialne čute pa vznemirjamo z močnimi dražljaji, kot so alkohol, močna začinjena hrana, droge, adrenalinski športi, ipd. Pri razvijanju duhovnega čuta pripomore zelo tudi meditacija, saj se tam odklopimo iz 3D sveta in gremo v praznino, ki pa je ravno ta nemifastirana sfera kjer so neskončne možnosti, skalarni valovi, bog, črna energija, itd.

S to silo so se znali povezati vsi duhovni mojstri, kot je bil Jezus, zelo uspešni podjetniki, kot je bil Steve Jobs in drugi izjemni ljudje kot sta bila Nikola Tesla in Albert Einstein. To je sila iz katere vse izvira in oni so ustvarjali skupaj s to silo.

💬 KOMENTIRAJ

📓 SORODNI BLOGI

Pobeg iz matrice v svobodo

Rodili smo se v svet nešteto konceptov, idej in imen. Vsak od njih je iluzija, saj je umetno ustvarjen. Ko dojamemo, da je vse iluzija, lahko začnemo ustvarjati svojo iluzijo, svojo kreacijo življenja, kjer vladajo neskončne možnosti. Lahko opustimo iluzijo strahu, ki nam je vsiljena, in izberemo iluzijo ljubezni, ki jo čutimo globoko v sebi.

Vsa materija izvira iz misli - Nejc Volarič

Vsa materija izvira iz misli

Živimo v materialni matrici, kjer sami ustvarjamo materialno realnost okoli sebe. Obstaja nešteto paralelnih resničnosti, od nas samih pa je odvisno, katero resničnost bomo živeli.

Najmočnejša sila v vesolju - Nejc Volarič

Najmočnejša sila v vesolju iz katere vse izvira

Kaj je tisto kar vse poganja? Kaj je tisto, kar nam daje življenje? Kaj je tisto, kar vsem kar vidimo okoli sebe daje življenje? Kako se lahko povežemo s to silo? Kakšen jezik govori ta sila? Kako lahko dosežemo popolno harmonijo in popolno srečo, skupaj s to silo?

Naročite se na blog: