⭐ Vsa materija izvira iz misli

Živimo v materialni matrici, kjer sami ustvarjamo materialno realnost okoli sebe. Obstaja nešteto paralelnih resničnosti, od nas samih pa je odvisno, katero resničnost bomo živeli.

Vsa materija izvira iz misli - Nejc Volarič

Naš um je proizvajalec materije

Najbolj pomembno je, v kakšni energiji se gibljemo. Ali je to energija strahu? Ali energija zabave, veselja, igre? Katerokoli od teh lahko proizvedemo z našimi mislimi, skupek naših misli pa je naš um. Vedno imamo izbiro in se lahko odločimo.

Če smo med ljudmi, ki proizvajajo strah, imamo dve možnosti. Ali se s tem borimo in se zapletamo z energijo strahu ali pa se enostavno umaknemo iz tega energijskega polja. Če smo edini v množici bomo težko preglasili kolektivno energijo strahu, umik pa je velikokrat najboljša rešitev, saj tako porabimo najmanj energije in se v energijo strahu ne zapletamo.

V vsakem primeru je vse koncept, vse je ideja, vse je misel. Na nas pa je, da izberemo, kateremu konceptu bomo sledili. Vedno sledite energiji navdušenja, zabave, igre, veselja, lahkotnosti. To bo za vas generiralo še več vsega tega.

 

Kako naš um generira materijo?

Najprej se materija začne generirati na nivoju misli, kot se oblaki začnejo generirati iz vode, ki izpari in je nevidna. Enako so nevidne naše misli. Bolj kot te misli kultiviramo, bolj se energija zgošča, enako kot se energija vlage zgošča v oblak. Kmalu se naše misli začnejo zgoščati v čustva in nato v občutke, ki jih lahko začutimo v telesu.

Na enak način se zgoščajo oblaki in nastane dež. Nadalje se naša čustva zgoščajo in v materialnem svetu proizvedejo dogodke, prikličejo ljudi, denar, zdravje ali bolezen. Enako kot se lahko voda zgosti v led, ki je trdno stanje. Enako trdna je tudi materija, v kateri živimo. Materija ni nič drugega kot zgoščena energija naših individualnih misli in tudi kolektivnih misli družbe.

Mi smo direktorji naše lastne tovarne materije, ki se začne z vsako mislijo. Misli moramo kultivirati vsak dan, kot kultiviramo vrt, ko populimo zel, da lahko pridelki rastejo. Kultiviramo jih sami, vsako jutro, ko se zbudimo, s tem da se zavedamo, kakšno energijo generiramo.

Vsaka naša beseda je posledica misli, misel pa je kot električni generator, ki generira kreativno energijo, ki nato na najbolj grobem nivoju generira materijo.

 

Kako generiramo več veselja?

Misli kultiviramo tako, da izbiramo! Kot izbiramo misli, moramo izbirati tudi okolje, v katerem se gibljemo, saj to določa, kakšne energije konzumiramo. Če gledamo TV, kjer so same negativne novice, ki v naši tovarni generirajo strah, nemir, negotovost, se bo to kmalu odrazilo v našem življenju, saj bomo to ustvarili. Če pa se družimo z ljudmi, ki so polni upanja, smo mi sami kreativni, delamo delo z ljubeznijo, se zabavamo, igramo, potem bomo tudi to generirali v materialnem svetu.

Naj vaše življenje postane vsakodnevna zabava, veselite se vsakega novega dne. Sledite srcu, ljubezni do življenja. Izbirajte stvari, ki jih počnete s srcem, ki jih radi počnete kot hobi. Igrajte se kot majhni otroci, raziskujte nove stvari. Če vam nekaj ni všeč in ne čutite v srcu ljubezni, pojdite naprej, pustite staro in se odprite novemu.

Življenje je kreacija, je konstantna igra in konstantna sprememba. Igrajte se in zabavajte se, odprite srce in sledite energiji lahkotnosti. Kmalu bo vsak strah odpadel in vaša tovarna materije bo začela generirati nebesa na zemlji, kjer je vsak dan nova neskončna dogodivščina in katere ne more niti smrt prekiniti. Naj bo vaše življenje neskončna pravljica igre, dogodivščin in zabave. Prepustite se in se igrajte.

 

 

Ključ je v sledenju energije oz. vibracije, s šestim čutom

Sami v sebi imamo vgrajen sistem, ki prepozna, kaj je res in kaj ni. Temu sistemu pravimo intuicija oz. šesti čut. Lahko bi tudi rekli, da zaznavamo nevidno energijo in ji sledimo. Vedno lahko zaznamo, ali je energija težka ali lahka oz. ali gre za laž ali resnico.

Če je težka, pomeni, da je tam neka vsiljena matrica, neka laž in nam jemlje energijo (na kratek ali na dolgi rok). Če pa je lahka, nas napolni z božansko energijo, za katero čutimo, da je resnična, čista.

Če zaznamo kreativno, optimistično energijo, ki želi vsem dobro, verjame v svetlo prihodnost, spoštuje živali in naravo – kako nam je to občutiti? Lahko ali težko? Tako lahko vsakič preverite, ali gre za lahko ali težko energijo, za laž ali resnico.

Lahko pa bi uporabili iste besede in bi vseeno zaznali težko energijo, ker je zadaj za temi besedami lažen namen in vi to čutite. Vedno imamo sposobnost zaznavanja teh energij, le čutiti moramo s šestim čutom, ki pa ni materialen ampak presega ostalih 5 materialnih čutov.

 

Naš šesti čut je zablokiran

V današnjem svetu je šesti čut oz. intuicija zablokirana, enostavno zato, ker onesnažujemo naše telo z industrijsko, denaturirano hrano, strupi v zraku in vodi, elektromagnetnim onesnaženjem, ubijanjem in uživanjem živali, zvočnim onesnaženjem, ipd.

Vsak od teh strupov naše telo spravi na nizko vibracijo in globlje v matrico ter nas odklopi od naše intuicije oz. šestega čuta. Ko smo enkrat na nizki vibraciji, avtomatsko privlačimo še več podobnih vibracij.

 

Kako okrepiti okrnjen šesti čut?

Vrniti se moramo k naravi in naravnim frekvencam. Naravne vibracije nas prečistijo in nas vrnejo v izvorno stanje. Najprej moramo prečistiti naše fizično telo na način, da jemo hrano, ki je najbližje stanju, ki ga je proizvedla narava – torej surovo, presno hrano. Telo bo šlo takoj v samočiščenje in začel se bo t.i. detoks telesa oz. razstrupljanje.

Druga pomembna komponenta je vsakodnevno fizično gibanje v naravi. Človek je bil narejen za gibanje in ko se gibamo, se sproščajo hormoni sreče. Prav tako pa s potenjem telesu pomagamo, da se očisti strupov.

Tretja komponenta za dvig intuicije oz. šestega čuta pa je meditacija. Z meditacijo umirimo možganske valove in se v umirjenem stanju povežemo z božansko silo, iz katere vse izvira. V tem stanju dobimo dostop do kozmične energije, naše telo se sprosti, se odpre pretoku energije in vibracija se dvigne. Na tej vibraciji pa se okrepi naš šesti čut.

 

Moč je v vaših rokah

Celotno življenje je v vaših rokah. Najprej v vaših mislih, potem v vaših dejanjih in nato v vašem življenju. Nihče vas ne more kontrolirati, ste sami svoje sreče kovač.

Običajno pa prava moč ni v slastnem korenčku, ki vam ga ponujajo na vsakem koraku. Pogledati morate dlje od trenutne zadovoljitve in dnevno prakticirati koristne navade, ki se bodo skozi čas oblikovale v nove avtomatizme.

Obdajte se s pozitivnimi frekvencami, optimističnimi ljudmi, informacijami, knjigami in se umaknite od negativnih ljudi, novic, misli. Trenirajte svoje misli, kot bi trenirali svoje mišice v fitnesu.

💬 KOMENTIRAJ

📓 SORODNI BLOGI

Pobeg iz matrice v svobodo

Rodili smo se v svet nešteto konceptov, idej in imen. Vsak od njih je iluzija, saj je umetno ustvarjen. Ko dojamemo, da je vse iluzija, lahko začnemo ustvarjati svojo iluzijo, svojo kreacijo življenja, kjer vladajo neskončne možnosti. Lahko opustimo iluzijo strahu, ki nam je vsiljena, in izberemo iluzijo ljubezni, ki jo čutimo globoko v sebi.

Vsa materija izvira iz misli - Nejc Volarič

Vsa materija izvira iz misli

Živimo v materialni matrici, kjer sami ustvarjamo materialno realnost okoli sebe. Obstaja nešteto paralelnih resničnosti, od nas samih pa je odvisno, katero resničnost bomo živeli.

Najmočnejša sila v vesolju - Nejc Volarič

Najmočnejša sila v vesolju iz katere vse izvira

Kaj je tisto kar vse poganja? Kaj je tisto, kar nam daje življenje? Kaj je tisto, kar vsem kar vidimo okoli sebe daje življenje? Kako se lahko povežemo s to silo? Kakšen jezik govori ta sila? Kako lahko dosežemo popolno harmonijo in popolno srečo, skupaj s to silo?

Naročite se na blog: