⭐ Access Bars delavnica - theta stanje s tehniko 32 točk na glavi (v Celju)

Kaj, če bi odprli vrata temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ni mogoče biti?
Kaj, če lahko postanete več, kot ste kdajkoli mislili, da je možno?
Ste neskončno bitje za katerega je ves čas mogoče vse in vedno imate na voljo popolno izbiro.

 

Access Bars je nežna tehnika 32 točk na glavi, ki vas po 15 minutah popelje v THETA STANJE valovanja možganov. Namen te tehnike je ustvariti drugačno resničnost in da vas odpre zavedanju in vas OSVOBODI dram, travm, bolezni in težav, ki si jih ustvarjate v vašem življenju.

Poleg praktičnega dela, kjer se naučite izvajati tehniko, je tudi teoretični del, kjer se boste naučili ORODJA IN PROCESE, ki vam bodo pomagali ustvarjati NOVO RESNIČNOST z več zavesti.

Zavest pa vključuje vse, brez obsojanja. Access vas vabi, da sebe prepoznate kot NESKONČNO BITJE in vam pomaga, da začnete delovati z neskončnim zaznavanjem, vedenjem, bitjem in prejemanjem.

Access Bars in ostala orodja vas odpirajo polju neskončnih možnosti in vas vabijo, da začnete IZBIRATI življenje, ki si ga zares želite.

 

📅 TERMIN: 14. september 2022, od 9:30 – 17:30

📍 LOKACIJA: Celje (točna lokacija bo sporočena)

🎬 FORMAT:  V živo

240.00

⭐ KAJ SE BOSTE NAUČILI NA DELAVNICI?

✔️ Naučili se boste praktično izvajati Access Bars terapijo oz. tretma, vseh 32 točk in pridobili skripto in certifikat.

✔️ Orodja in procese s katerimi boste ustvarjali življenje po svoje, onkraj te realnosti in kar je “prav” in “narobe”.

✔️ Kako v vaše življenje vnesti več lahkotnosti in veselja?

✔️ Kako se osvoboditi in delovati onkraj misli, občutkov in čustev?

Z orodji Access Consciousness-a s katerimi boste lahko spremenili čisto vsako področje vašega življenja.

⭐️ KAJ SO ACCESS BARS?

Access Bars delavnica je enodnevna delavnica, kjer se naučite svetovno priznane tehnike, ki se izvaja v več kot 100 državah sveta. Z nežnimi dotiki aktivira 32 točk na glavi. 

Preko sprostitve elektromagnetne energije, se začnejo brisat vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja. Podobno, kot bi na računalniku pobrisali trdi disk.

Z dotikom se začnejo brisati omejitve na področjih: kreativnosti, odnosov, kontrole, zdravljenja, upanja, sanj, moči, staranja, zavedanja, žalosti, umirjenosti, denarja, komunikacije, prostora, časa, telesa, itd.

 

Access Bars delavnica - Nejc Volarič

 

Access Barsi so 32 točk na glavi, kjer z nežnim dotikom brišemo energetske blokade iz podzavesti, na vseh področjih vašega življenja.

Predstavljajte si, da bi nekdo pritisnil gumb na vaši glavi in bi utišal tisti glas, ki vam pravi, da niste dovolj dobri in da ne moreš doseči o čemer sanjaš.

Ta glas je posledica elektromagnetnih nabojev, ki nas zadržujejo pred tem, da bi verjeli, da imamo lahko življenje za katerega smo vedno vedeli, da je mogoče!

 

Access Bars - Pred - Po

 

⭐️ S THETA STANJEM DOBIMO DOSTOP DO PODZAVESTNIH BLOKAD

Ključna stvar pri Access Bars tehniki je THETA stanje možganov.

Theta stanje je spremenjeno stanje zavesti (počasno možgansko valovanje), ki nam omogoča DOSTOP DO PODZAVESTI. Do tega stanja se da dostopati tudi z meditacijo in hipnozo, ampak niti približno ne tako hitro in tako globoko kot z Access Bars.

 

Access Bars točke

 

⭐️ VEČINA OMEJITEV JE V PODZAVESTI

Intelektualno lahko razumete od kje izvira vaš problem in da se vam določeni vzorci ponavljajo … ampak jih še vedno ne morete spremeniti, ker se izvajajo v obliki PODZAVESTNEGA PROGRAMA, katerega pa lahko spremenite SAMO TAKO, DA DOSTOPATE DO PODZAVESTI.

Access Bars je zelo učinkovite tehnika prav zato, ker vas že po 15 minutah terapije popelje v theta možgansko valovanje – najboljši opis theta stanja bi bil “budno spanje” oz. “zelo globoka relaksacija”.

S theta stanjem pa dobimo dostop do podzavestnih omejitev, blokad, vzorcev avtomatizmov … in jih tudi učinkovito energijsko odblokiramo na podzavestnem nivoju, ki je 100x močnejši od zavestnega!

 

⭐️ KAJ LAHKO DOSEŽETE Z BARSI?

Access Barsi so tisočim po svetu pomagali spremeniti mnoga področja življenja:

 • spanje,
 • zdravje in prekomerna teža,
 • denar,
 • odnosi,
 • telesne bolečine,
 • seks,
 • stres,
 • kreativnost,
 • pomanjkanje energije,
 • tesnoba, fobije, …
 

Z Barsi mnogi dobijo nazaj lahkotnost svojega življenja, kot otroci, ki na življenje gledajo skozi zabavo in raziskovanje.

 

⭐️ KAJ PRAVI ZNANOST O ACCESS BARS?

Ljudje že 25 let uporabljajo orodja Access Consciousnessa, vključno z Barsi, ker zanje enostavno delujejo. Sedaj pa je znanost zmožna izmeriti učinke.

Na Center for Cognitive Enhancement, katerega direktor je Dr. Jeffrey Fannin, so izmerili, da po 15 minutah terapije naši možgani preidejo v theta stanje, kar je zelo počasno možgansko valovanje in stanje globoke sprostitve, ki aktivira samozdravljenje na fizičnem in psihičnem nivoju in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.

Najnovejša odkritja v fiziki, ki še niso v mainstream javnosti sedaj razlagajo področje čudežnih ozdravitev kot fizikalno dejstvo. Matematično je bilo dokazano, da so vse informacije, ki jih potrebujemo dejansko že v nas, le dostopati moramo znati do njih.

Access Bars vam omogoča način, da lahko dostopate do polja neomejenih informacij in možnosti kreacije. 

 

⭐️ KAJ OBSEGA DELAVNICA?

 • Obsega teoretični del, kjer se naučimo orodja in procese s katerimi lahko “shekate” to matrico v kateri živimo in ustvarite svoje življenje, ki deluje za vas, onkraj omejitev te realnosti.
 • Obsega praktični del, kjer se bomo naučili izvajanje Access Bars tehnike oz. terapije, torej vseh 32 točk, preko katerih se razelektrijo vse sodbe, misli, občutka in čustva, ki vas omejujejo.
 

GRADIVO

Priročnik in skice prejmete na delavnici.

CERTIFIKAT

Pridobili boste certifikat in naziv Access Bars praktik, za samostojno izvajanje terapij.

 

⭐️ CENA

Cena za delavnico je 240 €. Če delavnico ponavljate, plačate polovično ceno 120 €.

 • Otroci stari 15 let in manj se delavnice udeležijo brezplačno, v spremstvu staršev.
 • Otroci stari 16 in 17 let plačajo polovično ceno 120 €.
 
 

Delavnico vodi: Nejc Volarič

Nejc Volarič

Zdravo, rad bi vam pokazal pot v resničnost, ki je drugačna in za katero vsi potihem vemo, da je mogoča. Resničnost lahkotnega in radostnega bivanja na planetu Zemlja.

Sami v sebi nosite darove, kot so jih nosili mnogi duhovni mojstri iz zgodovine. 

Sami ustvarjamo svojo resničnost z našimi pogledi in prepričanji in čas je, da prepoznamo to moč kreacije v sebi.

Vi vedno v sebi veste kaj je za vas lahkotno in kaj deluje za vas. Veste kaj je tisto, kar vas bo osrečilo, le naučiti se morate zaupati temu glasu in nato izbrati vašo resničnost! 🙂

Veseli me, da se bomo povezali in skupaj ustvarjali resničnost neomejenih možnosti.

Kaj bi bilo potrebno, da transformiramo svet v več radosti, lahkotnosti in neskončnih možnosti?