⭐ KAJ LAHKO SPREMENITE Z ACCESS BARS TERAPIJO?

✔️ Gospa ni imela vonja in okusa po bolezni – po 1 uri terapije sta se ji vrnila. 

✔️ “Po dveh terapijah se mi je tesnoba prepolovila.” – Radmila

✔️ Spremenite lahko: spanje, stres, tesnobo, nervozo, depresijo, zdravje in prekomerna težo, denar, odnose, telesne bolečine, seks, kreativnost, pomanjkanje energije, tesnoba, fobije, …

✔️ V vaše življenje boste vnesli več lahkotnosti.

✔️ Osvobodili se boste omejujočih misli, občutkov in čustev.

Z orodji Access Consciousness-a s katerimi boste lahko spremenili čisto vsako področje vašega življenja.

Leta 2012 sem bil na robu samomora. Že leta sem živel z depresijo in nikoli nisem priznal, da je to to. Pred 5 leti sem odkril tehniko Access Bars in tretma prejemam vsak teden. Zelo mi je všeč. Sploh ne počutim več depresivno. Zbudim se vesel in se veselim dneva, ki je pred mano, namesto da bi se ga bal. V glavi čutim več lahkosti in miru kot kdaj koli prej. Meni je tehnika Access Bars rešila življenje.– Alun Jones (ZDA)

Access Bars je popolnoma spremenil moje življenje in moje družine. Živim z veliko manj stresa in tesnobe. Moji otroci so boljši v šoli, v odnosu do sebe in drugih. Uporabljam ga s svojimi strankami poslovnega coachinga, da jim pomagam doseči rezultate hitreje, kot so mislili, da je mogoče.” – Mande Bela (ZDA)

⭐️ KAJ SO ACCESS BARS?

Access Bars je metoda, kjer se z nežnimi dotiki aktivira 32 točk na glavi. Je svetovno priznana tehnika, ki se izvaja v več kot 100 državah sveta. Preko sprostitve elektromagnetne energije, se začnejo brisat vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja. Podobno, kot bi na računalniku pobrisali trdi disk. 

Z dotikom se začnejo brisati omejitve na področjih: kreativnosti, odnosov, kontrole, zdravljenja, upanja, sanj, moči, staranja, zavedanja, žalosti, umirjenosti, denarja, komunikacije, prostora, časa, telesa, itd.

 

Access Bars delavnica - Nejc Volarič

 

Access Barsi so 32 točk na glavi, kjer z nežnim dotikom brišemo energetske blokade iz podzavesti, na vseh področjih vašega življenja.

Predstavljajte si, da bi nekdo pritisnil gumb na vaši glavi in bi utišal tisti glas, ki vam pravi, da niste dovolj dobri in da ne moreš doseči o čemer sanjaš.

Ta glas je posledica elektromagnetnih nabojev, ki nas zadržujejo pred tem, da bi verjeli, da imamo lahko življenje za katerega smo vedno vedeli, da je mogoče!

Access Bars - Pred - Po

 

⭐️ S THETA STANJEM DOBIMO DOSTOP DO PODZAVESTNIH BLOKAD

Ključna stvar pri Access Bars tehniki je THETA stanje možganov.

Theta stanje je spremenjeno stanje zavesti (počasno možgansko valovanje), ki nam omogoča DOSTOP DO PODZAVESTI. Do tega stanja se da dostopati tudi z meditacijo in hipnozo, ampak niti približno ne tako hitro in tako globoko kot z Access Bars.

Access Bars točke

 

⭐️ VEČINA OMEJITEV JE V PODZAVESTI

Intelektualno lahko razumete od kje izvira vaš problem in da se vam določeni vzorci ponavljajo … ampak jih še vedno ne morete spremeniti, ker se izvajajo v obliki PODZAVESTNEGA PROGRAMA, katerega pa lahko spremenite SAMO TAKO, DA DOSTOPATE DO PODZAVESTI.

Access Bars je zelo učinkovite tehnika prav zato, ker vas že po 15 minutah terapije popelje v theta možgansko valovanje – najboljši opis theta stanja bi bil “budno spanje” oz. “zelo globoka relaksacija”.

S theta stanjem pa dobimo dostop do podzavestnih omejitev, blokad, vzorcev avtomatizmov … in jih tudi učinkovito energijsko odblokiramo na podzavestnem nivoju, ki je 100x močnejši od zavestnega!

 

⭐️ KAJ LAHKO DOSEŽETE Z BARSI?

Access Barsi so tisočim po svetu pomagali spremeniti mnoga področja življenja:

 • spanje,
 • zdravje in prekomerna teža,
 • denar,
 • odnosi,
 • telesne bolečine,
 • seks,
 • stres,
 • kreativnost,
 • pomanjkanje energije,
 • tesnoba, fobije, …
 

Z Barsi mnogi dobijo nazaj lahkotnost svojega življenja, kot otroci, ki na življenje gledajo skozi zabavo in raziskovanje.

 

⭐️ KAJ PRAVI ZNANOST O ACCESS BARS?

Ljudje že 25 let uporabljajo orodja Access Consciousnessa, vključno z Barsi, ker zanje enostavno delujejo. Sedaj pa je znanost zmožna izmeriti učinke.

Na Center for Cognitive Enhancement, katerega direktor je Dr. Jeffrey Fannin, so izmerili, da po 15 minutah terapije naši možgani preidejo v theta stanje, kar je zelo počasno možgansko valovanje in stanje globoke sprostitve, ki aktivira samozdravljenje na fizičnem in psihičnem nivoju in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.

Najnovejša odkritja v fiziki, ki še niso v mainstream javnosti sedaj razlagajo področje čudežnih ozdravitev kot fizikalno dejstvo. Matematično je bilo dokazano, da so vse informacije, ki jih potrebujemo dejansko že v nas, le dostopati moramo znati do njih.

Access Bars vam omogoča način, da lahko dostopate do polja neomejenih informacij in možnosti kreacije. 

 

⭐️ KAJ OBSEGA TERAPIJA?

 • Obsega terapijo Access Bars in svetovanje usposobljenega strokovnjaka.
 • Terapevt vam z dotikom točk na glavi izvaja terapijo.

 

⭐️ CENA

Cena za posamezno terapijo je 120 €.

Access Bars terapija – theta stanje s tehniko 32 točk na glavi

120.00
 • Veselim se, da se srečamo in ustvarimo nekaj novega.

ali naročilo na telefon: 069 770 012

MNENJA UDELEŽENCEV

Vaš terapevt: Nejc Volarič

Nejc Volarič

Nejc Volarič je terapevt, predavatelj, avtor, podjetnik in facilitator spremembe za več lahkotnosti, radosti in skupnega bivanja z Zemljo in vsemi živimi bitji.

Po študiju psihoterapije na Zakonskih in družinskih študijah je kariero začel kot profesionalni fotograf, za tem je ustanovil podjetje Statistik.si, nato s podjetjem v tujini začel podjetje za mednarodno prodajo na Amazonu. Nato pa se je, med drugim, ponovno vrnil v vlogo terapevta in učitelja.

Rad bi vam pokazal pot v resničnost, ki je drugačna in za katero vsi potihem vemo, da je mogoča. Resničnost lahkotnega in radostnega bivanja na planetu Zemlja.

Sami v sebi nosite darove, kot so jih nosili mnogi duhovni mojstri iz zgodovine. 

Sami ustvarjamo svojo resničnost z našimi pogledi in prepričanji in čas je, da prepoznamo to moč kreacije v sebi.

Vi vedno v sebi veste kaj je za vas lahkotno in kaj deluje za vas. Veste kaj je tisto, kar vas bo osrečilo, le naučiti se morate zaupati temu glasu in nato izbrati vašo resničnost! 🙂

Veseli me, da se bomo povezali in skupaj ustvarjali resničnost neomejenih možnosti.

Kaj bi bilo potrebno, da transformiramo svet v več radosti, lahkotnosti in neskončnih možnosti?

Več o Nejcu tukaj.

nejcvolaric.com © | Splošni pogoji | Politika zasebnosti