⭐ Meditacija za odpravljanje fizičnih bolečin

Popeljal vas bom skozi sproščujoč meditativni proces, kjer bomo energijsko sprostili vaše fizične blokade v telesu in sprožili samozdravilne kapacitete telesa.

 

⭐ Kaj lahko ta meditacija naredi za vas?

✔️ Odprava oz. lajšanje bolečin.

✔️ Sproži energijsko samozdravljenje telesa pri boleznih.

✔️ Več energije in bolj lahkotno telo (poveča energijsko pretočnost telesa).

 

📅 TERMIN: Ogled/poslušanje kadarkoli

📍 LOKACIJA: Online

🎬 FORMAT: Video posnetek

30.00

⭐ Meditacija odpravljanje fizičnih bolečin

Vsaka fizična bolečina je hkrati energijska blokada. Tam energija zastaja in potrebno jo je sprostiti. Naš um je tako močan, da lahko ustvari bolečino, lahko pa jo tudi odpravi.

Zablokirana energija je kot zamašena vodovodna cev, voda ne more v polnosti teči skozi. Enako je v telesu, ko nastane energijska blokada prihaja do bolečina, saj energija je more steči skozi telo.

V tej meditaciji vas bom vodil skozi sproščujoč proces, ki vas bo osvobodil bolečine, če si boste tako izbrali.

⭐ Kako poteka?

  • Dobili boste dostop do videa, kjer je najprej kratek teoretični uvod. Po tem pa vas bom vodil skozi sproščujoč meditacijski proces, ki vas bo energijsko odprl in začel proces osvobajanja od bolečine.
  • Meditacija vam bo dostopna v obliki posnetka, tako da jo lahko poslušate tudi večkrat.

📅 TERMIN: Ogled/poslušanje kadarkoli

📍 LOKACIJA: Online

🎬 FORMAT: Video posnetek

Video posnetek

30.00 (DDV vključen)
  • Dostop do video posnetka.

O Nejcu Volariču

Nejc Volarič

Nejc je podjetnik, predavatelj, avtor programov za osebnostno rast, ki ljudem pomagajo iz matrice strahu in nemira … v svobodo, ljubezen, veselje, otroško radovednost in lahkotnost.

Njegovo poslanstvo je pomoč družbi do dviga zavedanja in višje vibracije, kar pomeni do boljšega fizičnega in psihičnega zdravja, več veselja, lahkotnosti in sreče. Naravi in živalim pa do harmoničnega in ljubeznivega bivanja s človekom.

Želim, da ljudje spoznajo resnico, da sami ustvarjajo svoje zdravje, svoje življenje, svojo srečo in mir. Preko svojih misli, navad, prehrane, fizične aktivnosti, itd.

Gremo skupaj v novo dobo človeštva 💖 🌍

Poveživa se: