⭐ Postavljanje zdravih mej v odnosih

Ali čutite, da bi v odnosu morali večkrat reči NE in postaviti mejo, pa tega ne zmorete? Ste imeli kdaj občutek, da vas nekdo poskuša kontrolirati in vdira v vaš osebni prostor? Ste v odnosu kdaj izgubili sebe, ker si niste upali izraziti svojih potreb? 

 

Zdrave meje v odnosih so ključne za zdravne odnose, tako partnerske, poslovne, družinske, kot prijateljske.

 

Postavljanje mej v odnosih = zdravo in spoštljivo izražanje jeze v odnosih. Običajno je tako, da mej ne znamo postaviti, ko pa pride do točke vrelišča pa vsa ta nabrana jeza izbruhne in namesto zdravih mej postavimo zid in lahko tudi prekinemo odnos.

 

Če postavimo zdrave meje, namesto zidov so odnosi harmonični. Predvsem pa razbremenimo sebe in lahko živimo lahkotneje in bolj samozavestno. Konflikt razrešimo takoj jo se zgodi in jeze ne držimo v sebi.

 

Na delavnici boste dobili zavedanje in vpogled v podzavestne mehanizme zdravega izražanja jeze in se naučili postaviti zdrave meje v odnosih.

 

Rezultat zdravega postavljanja mej je:

  • Lepši odnosi.
  • Več samozavesti.
  • Manj potlačene jeze.
  • Manj tesnobnosti.
  • Ne boste več nosili bremena drugih ljudi in boste tako bolj lahkotni.

 

Na delavnici bomo spreminjali vašo realnost in bo namenjena vam, da se transformirate v več sebe, več lahkotnosti, več samozavesti in imate posledično lepše odnose.

 

📅 TERMIN: 24. maj 2022, ob 20.00

📍 LOKACIJA: Online Zoom (+ posnetek)

50.00