(+386) 40 802 437 info@nejcvolaric.com
Ko sem se prvič srečal z Markom, je bil zaskrbljen, nekako živčen. Poklical me je po telefonu in želel več informacij o tem kako mu lahko pomagam. Povedal je, da ima problem s umiritvijo svojim misli. Povedal je tudi, da čuti tesnobo v prsih in da zvečer ne mora zaspati.
 
Ko je prišel na delavnico je bil čustven, zaskrbljen. Njegove oči so bile utrujene. Bil je videti obupan. Povedal je, da ima probleme z anksioznostjo. Po tem, ko je doživel smrt v družini čuti neprijetna čustva zaskrbljenosti in strahu. Zagotovil sem mu, da obstajajo dobre možnosti za izboljšavo in mu čestital, da se je odločil za obisk na delavnici pri meni. Saj so Access Bars znanstveno dokazani pri odpravljanju simptomov anksioznosti.
 
Na Access Bars delavnici je prvič prejel Access Bars tretma. Nekje po 20 minutah se je popolnoma umiril. Njegov prsni koš se je premikal počasi in njegovo dihanje se je umirilo. Padel je v stanje globoke pomirjenosti in njegovi možgani so prešli v theta stanje. To je zelo počasno možgansko valovanje. V tem stanju se preko 32 točk na glavi brišejo energetske blokade iz podzavesti. Preko elektromagnetne razelektritve, se z dotikom začnejo brisati omejitve na področjih: umirjenosti, kreativnosti, odnosov, kontrole, zdravljenja, upanja, sanj, moči, staranja, zavedanja, žalosti, denarja, komunikacije, prostora, časa, telesa, itd.
 
V svojih prstih sem čutil energijsko napetost, kar je pomenilo, da se njegove blokade razelektrujejo in odstranjujejo. Vesel sem bil zanj, saj sem iz izkušenj vedel kako veliko lahko to pomeni zanj. Mnogi pred njim se je življenje izboljšalo. Marko se je proti koncu tretmaja začel celo smejati. Bil sem presenečen. Povedal je, da mu je vse skupaj smešno, sedaj ko iz drugega zornega kota pogleda na svoje probleme. Z drugimi besedami, dobil je zavedanje. Sedaj vidi celoten gozd, ne pa samo posameznih dreves. Vidi način kako priti iz labirinta. Vidi pot, ima upanje.
 
Marko je bil po delavnici in tretmaju zelo pomirjen. Rekel je, da ima prazno glavo. »Čutim spremembo, zdi se mi, da je nekaj drugače.« je povedal. Na delavnici pa je dobil še par praktičnih vaj, ki jih lahko izvaja vsak dan. Pomagajo mu obvladovati njegov um, da je vsak dan pomirjen in da ima kontrolo nad svojimi mislimi. Po delavnici je Marko prišel še na nekaj Access Bars izmenjav, kjer si je tedensko izmenjaval in tako dajal in prejemal tretma od ostalih praktikov.
 
Marko je le eden izmed mnogih, ki je z Access Bars obvladal anksioznost. Lahko pomaga tudi tebi, saj je znanstveno dokazano, da Access Bars za 85% izboljšujejo anksiozno stanje. Več si lahko pogledate v videu tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=5UjO-LC-RHs

⭐️ PRIJAVI SE NA OBVESTILA