(+386) 40 802 437 info@nejcvolaric.com

V mojem življenju se nikoli nisem počutil zares jaz. Vedno sem v sebi čutil nekakšno tesnobo, nemir. Vendar sem v sebi čutil, da obstaja več, da sem nekako ujet v mrežo iz katere se moram izvleči.

Čeprav sem počasi napredoval v karieri in osebnostno sem v sebi čutil konstantno napetost, kot nekakšen strah pred tem kaj bo. Ta strah me je oviral, da bi živel vsak dan radostno in lahkotno, kot sem čutil, da je možno.

Kot konstantni raziskovalec sem iskal načine kako prekiniti ta začarani krog. Konstantno sem se izobraževal, hodil na seminarje, bral knjige, tako poslovne, kot za osebnostno rast.

Vsakič ko sem imel občutek, da sem na pragu odkritja nečesa, kar me bo osvobodilo tega trpljenja, sem padel spet nazaj v isto stanje tesnobe, negotovosti in napetosti.

Uteho sem iskal v nezdravi prehrani, alkoholu in ostalih razvadah, saj sem se lahko edino tako pomiril in bil, vsaj za trenutek zares jaz – sproščen, radosten, pogumen, srečen.

V začetku leta 2018 sem spoznal dekle s katero sva postala par. To dekle je imelo prijateljico, ki se je ukvarjala z vodenjem delavnic Access Bars. Ko sem jo vprašal kaj počne mi je govorila o točkah na glavi, preko katerih se sproščajo napetosti v telesu in brišejo podzavestne blokade.

Mislil sem si svoje, bilo mi je zanimivo, ampak se nisem preveč zmenil za to, ker se mi je zdelo malo za lase privlečeno. Vendar iz meseca v mesec, ko smo se tu in tam družili, mi je ta prijateljica vsakič kaj več povedala in mi dala tudi kakšen nasvet.

Stvari so sčasoma dobivale smisel in vse kar je povedala se je nekako skladalo in celo presegalo z vsem kar sem se dosedaj naučil o postavljanju ciljev, manifestaciji…

Po mesecih sem se odločil, da grem k njej na to delavnico Access Bars. Že pri teoretičnem delu sem bil osupel nad nivojem znanja, ki sem ga dobil, predvsem pa orodij, ki sem jih lahko že naslednji dan začel uporabljati.

Na praktičnem delu, ko pa sem prejel barse…takoj sicer nisem čutil učinka, razen pomirjenosti…

Drugi dan pa…NORO! Odšel sem zjutraj meditirat in čutil pretok energije po celem telesu, mravljince po hrbtenici, kot da bi se povezal z višjo silo, kot da vse ujete energije in blokade zapuščajo moje telo.

Skratka…po delavnici nisem bil nikoli več isti. Življenje se mi je začelo hitro spreminjati. Imel sem izjemne količine energije, potreboval sem manj spanca in manj hrane. Večina tesnobe in strahu je izginila. Spremenil sem svojo kariero in sedaj v svojem delu uživam. Lažje zaupam ljudem okoli sebe, lažje navežem stike. Življenje je postalo zabava.

Sicer pa saj je logično. Energija, ki zastaja v nas se mora sprostiti, da smo pretočni, kot električni tok. Ko energija zastaja nastajajo tesnobe, napetosti in fizične bolečine. Ista napetost kot v električni žici…in ko tok sprostimo začne energija teči in napetost se sprosti.

Kasneje sem odšel na izobraževanje tudi v ZDA in sedaj tudi sam izvajam Access Bars delavnice in ljudem pomagam narediti spremembo. In rezultati so IZJEMNI!

⭐️ PRIJAVI SE NA OBVESTILA