(+386) 40 802 437 info@nejcvolaric.com

O MENI

Nejc Volarič je podjetnik, avtor, učitelj in Access Bars terapevt, NLP praktik, strokovnjak za prodajo na Amazonu, fotograf, statistik in nogometaš.

 

Nejc Volarič

Otroštvo sem preživljal na kmetiji v vasi Šentjur na Polju, v Posavju, blizu mesta Sevnica. Tam sem se naučil fizične in mentalne vzdržljivosti, saj delo na kmetiji ni lahko. Od staršev pa poštenosti in predvsem odgovornosti. Življenje se mi je za vedno spremenilo, ko sem bil star 9 let. Takrat mi je umrla mama. Ta dogodek me je zaznamoval in mi je bil hkrati največje darilo, ker me je potisnil na pot raziskovanja sebe.
Podjetnik in raziskovalec sem že od malih nog. Nikoli nisem bil zadovoljen z obstoječim stanjem, vedno sem se spraševal: Kako lahko dosežem svoje sanje? Kaj je še možno? Kako lahko to naredimo še boljše? Kako se lahko povežemo in skupaj nekaj ustvarimo? Kako lahko presežem sebe in svoje omejitve?

 

 • V 7. razredu osnovne šole sem izdelal računalniški program za podjetja, za izdajanje računov.
 • Že v osnovni šoli sem začel podjetniško pot s presnemavanjem CDjev in že takrat začel služiti denar.
 • Postal sem ekipni državni prvak v krosu (teku na travi), brez formalnega treninga. Povabili so me k Atletskemu klubu Sevnica, kjer sem treniral atletiko.
 • V srednji šoli sem napisal poslovni načrt za računalniško podjetje, ki je šokiral profesorico podjetništva. Ni verjela da je moj, rekla je: “Jaz ločim delo profesionalca in pa enega dijaka v 3. letniku srednje šole.” Napisala sva ga s sošolcem in je bil 100% avtorsko delo.
 • V času srednje šole sem v prvi članski državni ligi igral mali nogomet (futsal) za Klub Malega nogometa Sevnica.
 • Obiskoval sem ekonomsko gimnazijo, nato pa Mednarodno fakulteto za družbene in poslovne študije – privatno fakulteto v Celju, kjer sem postal zgodovinski prvi diplomant te fakultete.
 • Podiplomski magistrski študij sem nadaljeval na psihoterapevtskem študiju v Mariboru na Zakonskih in družinskih študijah, pri dr. Christijanu Gostečniku, na Teološki fakulteti.
 • Po študiju sem zamenjal smer. Preusmeril v podjetniške vode in postal mednarodni profesionalni fotograf, s čimer sem se že prej polprofesionalno ukvarjal. Sem avtor večih fotografskih razstav, med drugim serije Kaj pomeni biti človek? v Univerzitetni knjižnici Maribor in na gradu Sevnica. Fotografiral sem tudi poroke v tujini, na Tajskem in v Italiji. Vodil sem tudi fotografske tečaje. Med drugim sem fotografiral za Delamaris in Fashion TV.
 • S fotografijo sem se ukvarjal 3 leta, zraven pa razvijal podjetje Statistik.si, ki se ukvarja s statističnimi analizami. Podjetje je danes vodilno v Sloveniji na področju statističnih analiz za diplomske, magistrske in doktorske naloge.
 • V letu 2015 sem odprl podjetje v Veliki Britaniji in se začel ukvarjati z mednarodno spletno trgovino preko Amazona, v ZDA in Evropi. V letu in pol sem zgradil ekipo in prišel iz 0 € na 140.000 € prometa v enem mesecu. Sem svetovalec podjetjem v Sloveniji in tujini glede prodaje na Amazonu, več na www.verdy.net.
 • Kmalu sem postal eden izmed vodilnih strokovnjakov za prodajo na Amazonu v Sloveniji. Povabili so me na intervjuj z Američanom, enim izmed vodilnih v tej industriji, Willom Tjernlundom, in še druge intervjuje. Povabljen sem bil tudi na European private label summit in konferenco Marketplaces 18 na Poljsko, kot govorec. V Sloveniji sem bil povabljen na predavanje na dogodek Financ, Izvozni Fokus.
 • V letu 2018 leto pa sem pot našel nazaj v terapevtske vode in se po izobraževanju v Sloveniji in ZDA začel ukvarjati z Access Bars terapijami in z vodenjem Access Bars delavnic oz. tečajev.

REFERENCE

1. Iz fotografske kariere:

2. Podjetje za statistične analize: www.statistik.si

3. Podjetje za prodajo na Amazonu: www.verdy.net

 

4. Nastopi v javnosti kot strokovnjak za prodajo na Amazonu:

FOTOGRAFIJE

 

⭐️ PRIJAVI SE NA OBVESTILA