Prebujenje9 - spletna oddaja - Nejc Volarič

Spletna oddaja za prebujanje zavesti človeštva

Gregor Kovač - Prebujenje 9

Brezplačno

⭐️ PRIJAVNICA

⭐ O spletni oddaji Prebujenje 9

Oddaja ponuja nevsakdanje informacije in pogovore z nevsakdanjimi gosti, ki jih običajni mediji ne objavijo. To so informacije, ki človeka osvobajajo iz matrice in ustvarjajo prostor svobode, lahkotnosti in dajejo človeku nazaj moč, da lahko sam ustvarja svojo srečo, zdravje, odnose in življenje.

Edini zapor je umski zapor strahu. Prirojeni strah je pred pokom in višino, vsi ostali strahovi so ustvarjeni v našem umu, v naših mislih. 

Ko to začutimo se lahko osvobodimo in zaživimo, kot smo nekoč že znali živeti, kot veselja polni otroci, ki raziskujejo in se veselijo življenja. 

Izberimo veselje, lahkotnost, ljubezen in zdravje – vse to imamo ves čas pred sabo. 

💖 Čas je za prebujenje v novo dobo človeštva. Skupaj smo. Srečamo se vsak drugi ponedeljek ob 20.00.

⭐ Gost: Gregor Kovač

Gregor Kovač je kot predavatelj sodeloval na mnogih finančnih seminarjih v Sloveniji in tujini (predaval je skupaj že več kot 9.000 slušateljem). Odlikujejo ga lastnosti kot sta mirnost in preudarnost. 

Čutim, da je moje poslanstvo v Sloveniji širiti zavest o našem pokojninskem sistemu. Nujno je, da si čim večje število ljudi v času aktivnega življenja ustvari zadostno premoženje, ki jim bo v času pokoja omogočalo človeka dostojno življenje. Na državo se namreč ne smemo zanašati. 

Gregor Kovač je solastnik in direktor prodaje v družbi V&D ZLATO d.o.o.. Je podjetnik, ki je v svoji karieri kot direktor in solastnik uspešno vodil že več slovenskih podjetij. Njegova strast so finance. Na tem področju deluje že skoraj 20 let. Nabral si je veliko znanja in izkušenj na različnih kapitralskih trgih.

Gregor Kovač - Prebujenje 9

Gostitelj: Nejc Volarič

Nejc Volarič

Nejc je podjetnik, predavatelj, avtor programov za osebnostno rast, ki ljudem pomagajo iz matrice strahu in nemira … v svobodo, ljubezen, veselje, otroško radovednost in lahkotnost.

Njegovo poslanstvo je pomoč družbi do dviga zavedanja in višje vibracije, kar pomeni do boljšega fizičnega in psihičnega zdravja, več veselja, lahkotnosti in sreče. Naravi in živalim pa do harmoničnega in ljubeznivega bivanja s človekom.

Želim, da ljudje spoznajo resnico, da sami ustvarjajo svoje zdravje, svoje življenje, svojo srečo in mir. Preko svojih misli, navad, prehrane, fizične aktivnosti, itd.

Gremo skupaj v novo dobo človeštva 💖 🌍

Poveživa se: