⭐ Projekt Eko vasi v Sloveniji – Kako lahko živimo preprosto in mirno življenje, v sožitju z naravo? (Marko Štrubelj)

Prebujenje9 - spletna oddaja - Nejc Volarič

Spletna oddaja za prebujanje zavesti človeštva

Marko Štrubelj - Oddaja Prebujenje 9_

Kako je Marko prišel od nemirnega, neizkušenega podjetnika, do izkušenega podjetnika z željo po kmetovanju? Z nami bo delil svojo zgodbo osebnostne preobrazbe in ambicioznega projekta Eko vasi v Sloveniji, ki se imenuje Naravno življenje (www.naravno-zivljenje.si).

Projekt Eko vasi, z imenom Naravno življenje ima 4 temelje – samooskrba, zdravje, odnosi in duhovnost. Projekt postavlja temelj drugačnega življenja, bolj umirjenega in povezanega z naravo in duhovnimi silami.

 

⭐ O ČEM SE BOMO POGOVARJALI?

Brezplačno

⭐ Gost: Marko Štrubelj

Marko Štrubelj je uspešen podjetnik, ki vodi podjetje Klimatizacija Štrubelj s 15-imi zaposlenimi. Je tudi soustanovitelj projekta Naravno življenje, ki pripravlja gradnjo Eko vasi. (www.naravno-zivljenje.si). 

Zase pravi, da je po duši kmet, ki mu stik z naravo in zemljo daje izpolnitev v življenju.

V mladosti si je želel določenih stvari, imel je želje, tako kot jih imamo vsi, od materialnega do duhovnega bogastva. Prišel je do točke, ko je spoznal, da je potrebno v življenju nekaj temeljito spremeniti. V vsakdanjem življenju in ponavljajočem delovniku ni videl več smisla in vizije.

Iskal je in spoznal ljudi z znanjem, ki so ga peljala na drugo pot, pot k naravi, k spremembi prehrane, k spremembi vizije in načina življenja.

Marko Štrubelj - oddaja Prebujenje 9

⭐ O spletni oddaji Prebujenje 9

Oddaja ponuja nevsakdanje informacije in intervjuje z nevsakdanjimi gosti, ki jih običajni mediji ne objavijo. To so informacije, ki človeka osvobajajo iz matrice in ustvarjajo prostor svobode, lahkotnosti in dajejo človeku nazaj moč, da lahko sam ustvarja svojo srečo, zdravje, odnose in življenje.

Edini zapor je umski zapor strahu. Prirojeni strah je pred pokom in višino, vsi ostali strahovi so ustvarjeni v našem umu, v naših mislih. 

Ko to začutimo se lahko osvobodimo in zaživimo, kot smo nekoč že znali živeti, kot veselja polni otroci, ki raziskujejo in se veselijo življenja. 

Izberimo veselje, lahkotnost, ljubezen in zdravje – vse to imamo ves čas pred sabo. 

💖 Čas je za prebujenje v novo dobo človeštva. Skupaj smo. Srečamo se vsak drugi ponedeljek ob 20.00.

Prebujenje 9 spletna oddaja - Nejc Volarič

Gostitelj: Nejc Volarič

Nejc Volarič

Nejc je podjetnik, predavatelj, avtor programov za osebnostno rast, ki ljudem pomagajo iz matrice strahu in nemira … v svobodo, ljubezen, veselje, otroško radovednost in lahkotnost.

Njegovo poslanstvo je pomoč družbi do dviga zavedanja in višje vibracije, kar pomeni do boljšega fizičnega in psihičnega zdravja, več veselja, lahkotnosti in sreče. Naravi in živalim pa do harmoničnega in ljubeznivega bivanja s človekom.

Želim, da ljudje spoznajo resnico, da sami ustvarjajo svoje zdravje, svoje življenje, svojo srečo in mir. Preko svojih misli, navad, prehrane, fizične aktivnosti, itd.

Gremo skupaj v novo dobo človeštva 💖 🌍

Poveživa se: