Prebujenje9 - spletna oddaja - Nejc Volarič

Spletna oddaja za prebujanje zavesti človeštva

Nadja Ogrinc - Prebujenje 9

Brezplačno

⭐ O spletni oddaji Prebujenje 9

Oddaja ponuja nevsakdanje informacije in pogovore z nevsakdanjimi gosti, ki jih običajni mediji ne objavijo. To so informacije, ki človeka osvobajajo iz matrice in ustvarjajo prostor svobode, lahkotnosti in dajejo človeku nazaj moč, da lahko sam ustvarja svojo srečo, zdravje, odnose in življenje.

Edini zapor je umski zapor strahu. Prirojeni strah je pred pokom in višino, vsi ostali strahovi so ustvarjeni v našem umu, v naših mislih. 

Ko to začutimo se lahko osvobodimo in zaživimo, kot smo nekoč že znali živeti, kot veselja polni otroci, ki raziskujejo in se veselijo življenja. 

Izberimo veselje, lahkotnost, ljubezen in zdravje – vse to imamo ves čas pred sabo. 

💖 Čas je za prebujenje v novo dobo človeštva. Skupaj smo. Srečamo se vsak drugi ponedeljek ob 20.00.

⭐ Gostja: Nadja Ogrinc

Nadja je raziskovalka življenja in kreatorica drugačne prihodnosti.

S svojim delom opolnomočam ljudi, da zaživijo več sebe in si začnejo svoja življenja ustvarjati na način, ki deluje zanje in gre onkraj vseh omejitev.

Sem tudi certificirana facilitatorica Access Consciousnessa, facilitatorica Access Bars in ostalih accessovih telesnih procesov (Energijski Facelift, Celični spomin, Korekcija vida, Demolekularna manifestacija, itd.) ter tematskih Accessovih delavnic.

Redno se izobražujem po seminarjih Access Consciousnessa v tujini. Opravljene imam CF trening, Temelje, ESB – Energijsko sintezo bitja, COP – Možnost izbire, SOP – Simfonijo možnosti, Body class, Right Body for you, Talk to the entitis class, ESSE – Energijsko sintezo strukturnega utelešenja in Joy of business seminar.

Skozi različne energijske terapije povabim vaše telo, da na lahkoten način spremeni vse, kar si izbira.

S pomočjo delavnic vam pokažem, kako lahko zavestno kreirate svoja življenja na vseh področjih in začnete z lahkoto spreminjati vse, kar za vas ne deluje.

Kaj če lahko zase ustvarite posel, telo, zdravje, finančno resničnost in odnose, ki delujejo, so negovalni in so vam v največji doprinos? Kaj če imate izbiro?

Ste pripravljeni na nekaj lahkotnejšega, nežnejšega in prijaznejšega, od vsega, kar ste poznali do zdaj? Vabljeni na raziskovanje neskončnih možnosti.

Nadja Ogrinc - Prebujenje 9

Gostitelj: Nejc Volarič

Nejc Volarič

Nejc je podjetnik, predavatelj, avtor programov za osebnostno rast, ki ljudem pomagajo iz matrice strahu in nemira … v svobodo, ljubezen, veselje, otroško radovednost in lahkotnost.

Njegovo poslanstvo je pomoč družbi do dviga zavedanja in višje vibracije, kar pomeni do boljšega fizičnega in psihičnega zdravja, več veselja, lahkotnosti in sreče. Naravi in živalim pa do harmoničnega in ljubeznivega bivanja s človekom.

Želim, da ljudje spoznajo resnico, da sami ustvarjajo svoje zdravje, svoje življenje, svojo srečo in mir. Preko svojih misli, navad, prehrane, fizične aktivnosti, itd.

Gremo skupaj v novo dobo človeštva 💖 🌍

Poveživa se: