Prebujenje9 - spletna oddaja - Nejc Volarič

Spletna oddaja za prebujanje zavesti človeštva

Ana Vovk - Prebujenje 9

Brezplačno

⭐ O spletni oddaji Prebujenje 9

Oddaja ponuja nevsakdanje informacije in pogovore z nevsakdanjimi gosti, ki jih običajni mediji ne objavijo. To so informacije, ki človeka osvobajajo iz matrice in ustvarjajo prostor svobode, lahkotnosti in dajejo človeku nazaj moč, da lahko sam ustvarja svojo srečo, zdravje, odnose in življenje.

Edini zapor je umski zapor strahu. Prirojeni strah je pred pokom in višino, vsi ostali strahovi so ustvarjeni v našem umu, v naših mislih. 

Ko to začutimo se lahko osvobodimo in zaživimo, kot smo nekoč že znali živeti, kot veselja polni otroci, ki raziskujejo in se veselijo življenja. 

Izberimo veselje, lahkotnost, ljubezen in zdravje – vse to imamo ves čas pred sabo. 

💖 Čas je za prebujenje v novo dobo človeštva. Skupaj smo. Srečamo se vsak drugi ponedeljek ob 20.00.

⭐ Gostja: ddr. Ana Vovk

Dr. Dr. Ana Vovk je redna profesorica za fizično in regionalno geografijo, zaposlena na Univerzi v Mariboru, Filozofski fakulteti. 

Raziskovalno se ukvarja s pokrajinami v Sloveniji, te vsebine tudi predava študentom geografije, sicer raziskuje trajnostni razvoj na lokalni in regionalni ravni, iz teh vsebin je zagovarjala tudi drugo doktorsko disertacijo, prvo disertacijo pa je opravila na Univerzi na Dunaju in Univerzi v Ljubljani s tematiko pokrajinsko ekoloških enot v Sloveniji. 

Razvila je nova strokovna področja in sicer ekoremediacije, permakulturo, biodinamiko, agroekologijo in jih prenesla v pedagoško delo v nova predmetna področja kot so varovanje prsti, sonaravno varovanje voda, trajnostni razvoj zavarovanih območij in ekoremediacije. 

Objavila je okoli 1.500 del in od tega več monografij  in izvirnih znanstvenih člankov. Je vodja Mednarodnega centra za ekoremediacije na Filozofski fakulteti v Mariboru ter vodja več mednarodnih projektov, vodi Učni poligon za samooskrbo Dole, kjer akademska znanja prenaša v prakso preko izvajanja izobraževanj, delavnic in aplikativnih dejavnosti. 

Je članica več delovnih skupin v Sloveniji in v tujini. Je svetovalka šolam pri vzpostavljanju šolskih vrtov in razvija programe stalnega izobraževanja za vodstvene delavce ter jih tudi izvaja. Pomaga državam v Afriki pri vzpostavljanju samooskrbe s pripravo projektov in aplikativnimi rešitvami, ki jih testira na Učnem poligonu za samooskrbo Dole. Za prilagajanje za podnebne spremembe sodeluje z ministrstvi in v mednarodnih raziskovalnih skupinah.

Več o njenem delovanju na: http://www.ipvo.si/

Ana Vovk Korže - Prebujenje 9

Gostitelj: Nejc Volarič

Nejc Volarič

Nejc je podjetnik, predavatelj, avtor programov za osebnostno rast, ki ljudem pomagajo iz matrice strahu in nemira … v svobodo, ljubezen, veselje, otroško radovednost in lahkotnost.

Njegovo poslanstvo je pomoč družbi do dviga zavedanja in višje vibracije, kar pomeni do boljšega fizičnega in psihičnega zdravja, več veselja, lahkotnosti in sreče. Naravi in živalim pa do harmoničnega in ljubeznivega bivanja s človekom.

Želim, da ljudje spoznajo resnico, da sami ustvarjajo svoje zdravje, svoje življenje, svojo srečo in mir. Preko svojih misli, navad, prehrane, fizične aktivnosti, itd.

Gremo skupaj v novo dobo človeštva 💖 🌍

Poveživa se:

📅 OSTALI DOGODKI