Prebujenje9 - spletna oddaja - Nejc Volarič

Spletna oddaja za prebujanje zavesti človeštva

Igor Šajn - Prebujenje 9

Brezplačno

⭐ O spletni oddaji Prebujenje 9

Oddaja ponuja nevsakdanje informacije in pogovore z nevsakdanjimi gosti, ki jih običajni mediji ne objavijo. To so informacije, ki človeka osvobajajo iz matrice in ustvarjajo prostor svobode, lahkotnosti in dajejo človeku nazaj moč, da lahko sam ustvarja svojo srečo, zdravje, odnose in življenje.

Edini zapor je umski zapor strahu. Prirojeni strah je pred pokom in višino, vsi ostali strahovi so ustvarjeni v našem umu, v naših mislih. 

Ko to začutimo se lahko osvobodimo in zaživimo, kot smo nekoč že znali živeti, kot veselja polni otroci, ki raziskujejo in se veselijo življenja. 

Izberimo veselje, lahkotnost, ljubezen in zdravje – vse to imamo ves čas pred sabo. 

💖 Čas je za prebujenje v novo dobo človeštva. Skupaj smo. Srečamo se vsak drugi ponedeljek ob 20.00.

⭐ Gost: Igor Šajn

Predavatelj po osnovni izobrazbi prihaja iz področja telekomunikacij. Kot štipendist je po šolanju več let delal v telekomunikacijskem podjetju Iskra, na oddelku, kjer so razvijali takratne telefone in sisteme. Poslovna pot ga je v nadaljevanju zanesla na povsem druga poslovna področja, dokler ni zelo resno zbolel, kar je v celoti zaznamovalo njegovo življenjsko pot. Po več letih hudih zdravstvenih težav in nezmožnosti za delo, ter nemoči tako uradne kot alternativne medicine, je pomoč našel pri priznanem ameriškem doktorju/znanstveniku – Andrew Hall Cutler PhD PE. Hkrati z lastnimi izkušnjami, pomočjo ameriškega znanstvenika in pomočjo še nekaterih drugih strokovnjakov si je po napornem dveletnem obdobju povrnil izgubljeno zdravje. Osebna izkušnja ga je navdihnila za popolnoma drugačno življenjsko pot tako na osebnem kot poslovnem področju.

Po dodatnih izobraževanjih in več letnih izkušnjah na področju BIVALNEGA OKOLJA je leta 2012 ustanovil STAVBNO BIOLOGIJO SLOVENIJE, katera deluje po načelih in standardih mednarodne STAVBNE BIOLOGIJE (mednarodni standard SBM-2015). Pri svojem delu je tudi v stalnem kontaktu z nemško STAVBNO BIOLOGIJO in od leta 2014 dalje poslovno sodeluje tudi z dvema največjima nemškima podjetjema na področju elektromagnetne problematike in sicer na področju strokovnih meritev ter certificiranih zaščit (GIGAHERTZ SOLUTIONS in Y-SHIELD). Leta 2018 je bil tudi udeleženec največje mednarodne konference stavbnih biologov v Nemčiji, kjer je potekala razprava o problematiki sodobnega načina življenja in vpliva le tega na bivalno ter delovno okolje. Sodeluje tudi z ameriškim laboratorijem za meritve kakovosti zraka v BIVALNIH in DELAVNIH prostorih Prism Analytical Technologies – certifikat za odvzem vzorcev.

Večkrat predava na različnih ustanovah po vsej Sloveniji, je gost televizijskih in radijskih oddaj ter piše članke z nasveti glede nevarnosti bivalnega okolja, predvsem v povezavi z mednarodnim standardom SBM-2015 in drugimi priporočili.

Spletna stran: www.stavbnabiologija.si

Igor Šajn - Oddaja Prebujenje 9

Gostitelj: Nejc Volarič

Nejc Volarič

Nejc je podjetnik, predavatelj, avtor programov za osebnostno rast, ki ljudem pomagajo iz matrice strahu in nemira … v svobodo, ljubezen, veselje, otroško radovednost in lahkotnost.

Njegovo poslanstvo je pomoč družbi do dviga zavedanja in višje vibracije, kar pomeni do boljšega fizičnega in psihičnega zdravja, več veselja, lahkotnosti in sreče. Naravi in živalim pa do harmoničnega in ljubeznivega bivanja s človekom.

Želim, da ljudje spoznajo resnico, da sami ustvarjajo svoje zdravje, svoje življenje, svojo srečo in mir. Preko svojih misli, navad, prehrane, fizične aktivnosti, itd.

Gremo skupaj v novo dobo človeštva 💖 🌍

Poveživa se: