⭐ Osvobajanje od strahu, skrbi in nemira – online delavnica z Nadjo in Nejcem

Kaj bi bilo potrebno, da strah in skrbi pretvorite v kreacijo novih možnosti?

 

Vsak se je že kdaj znašel v primežu strahu in skrbi. Ko pridejo se jih včasih ne moremo znebiti in v negativni energiji tonemo dneve, mesece, včasih celo leta. Kdo pa celo življenje preživi v teh energijah, ki vplivajo na zdravje, počutje, odnose in celotno življenje.

Večkrat sva se sama znašla v krogu skrbi, negativnih misli in tesnobe, ki se kar ne nehajo in včasih lahko trajajo dolgo časa. To je vplivalo na najin odnos, najino delo, zdravje in druga področja.

Skozi čas in s pomočjo orodij in tehnik sva odkrila načine kako prekiniti ta tok negativne spirale in telo in um ponovno spraviti v ravnovesje.

Pri delu na mnogih delavnicah in individualnih terapijah sva odkrila načine in orodja, ki lahko vsakomur pomagajo, da se osvobodi od strahu, skrbi in nemira.

Glavno sporočilo delavnice je…DA SE, VSE SE DA SPREMENITI! In midva sva zato tukaj, da vama pri tem pomagava.

Na delavnici se boste NAUČILI ORODJA, TEHNIKE in dobili PREVERJENE IDEJE kaj lahko naredite v situaciji, ko vas zagrabi strah, skrbi ali nemir.

 

📅 TERMIN: Ogled kadarkoli

📍 LOKACIJA: Online

🎬 FORMAT:  Posnetek delavnice

39.00

⭐ KAJ SE BOSTE NAUČILI NA DELAVNICI?

✔️ Tehnike, orodja in preverjene ideje, kaj lahko naredite v situaciji, ko vas zagrabi strah, skrbi ali nemir.

✔️ Kaj narediti, da v vaše življenje več lahkotnosti in zabave?

✔️ Ozavestili boste svoje nadnaravne sposobnosti…

✔️ Načine za samopomoč, ki jih lahko uporabite vsak dan.

⭐️ SPREMENIMO LAHKO KATEROKOLI SITUACIJO

Ko začnete delovati iz vas kot energije lahko spremenite katerokoli situacijo v kateri se nahajate. Samo majhen del nas je telo samo, ostalih 99% nas je energijski del. Ko začnemo spreminjati energijo v našem življenju, potem se spremeni celo naše življenje, saj delujemo iz 99% nas. Energijo pa spreminjamo tudi preko spreminjanja našega fizičnega telesa, preko vaj in terapij, saj sta tako fizično kot duhovno telo povezana.

 

 

⭐️ VEČINA BLOKAD JE ENERGIJSKIH

Večina omejitev, ki nam preprečujejo, da bi se v življenju premaknili naprej je v subtilnih energijskih telesih. Ko poženemo energijo lahko spremenimo energijo in te energijske vozle odstranimo in se premaknemo naprej, iz omejitev v možnosti in več lahkotnosti.

 

⭐️ KAJ OBSEGA DELAVNICA

  • Obsega online Zoom srečanje, kjer se boste NAUČILI ORODJA, TEHNIKE in dobili PREVERJENE IDEJE kaj lahko naredite v situaciji, ko vas zagrabi strah, skrbi ali nemir.
 
 

⭐️ CENA

Cena za delavnico je 39 €. 

 
 

Osvobajanje od strahu, skrbi in nemira – online delavnica z Nadjo in Nejcem

39.00
  • Veselim se, da se srečamo in ustvarimo nekaj novega.
  • Za več informacij pokličite 069 770 012

MNENJA UDELEŽENCEV

Delavnico vodita:

Nadja Ogrinc

Nadja Ogrinc - Prebujenje 9

Sem raziskovalka življenja in kreatorica drugačne prihodnosti.

S svojim delom opolnomočam ljudi, da zaživijo več sebe in si začnejo svoja življenja ustvarjati na način, ki deluje zanje in gre onkraj vseh omejitev.

Sem tudi certificirana facilitatorica Access Consciousnessa, facilitatorica Access Bars in ostalih accessovih telesnih procesov (Energijski Facelift, Celični spomin, Korekcija vida, Demolekularna manifestacija, itd.) ter tematskih Accessovih delavnic.

Redno se izobražujem po seminarjih Access Consciousnessa v tujini. Opravljene imam CF trening, Temelje, ESB – Energijsko sintezo bitja, COP – Možnost izbire, SOP – Simfonijo možnosti, Body class, Right Body for you, Talk to the entitis class, ESSE – Energijsko sintezo strukturnega utelešenja in Joy of business seminar.

Skozi različne energijske terapije povabim vaše telo, da na lahkoten način spremeni vse, kar si izbira.

S pomočjo delavnic vam pokažem, kako lahko zavestno kreirate svoja življenja na vseh področjih in začnete z lahkoto spreminjati vse, kar za vas ne deluje.

Kaj če lahko zase ustvarite posel, telo, zdravje, finančno resničnost in odnose, ki delujejo, so negovalni in so vam v največji doprinos? Kaj če imate izbiro?

Ste pripravljeni na nekaj lahkotnejšega, nežnejšega in prijaznejšega, od vsega, kar ste poznali do zdaj? Vabljeni na raziskovanje neskončnih možnosti.

Nejc Volarič

Nejc Volarič

Nejc Volarič je predavatelj, avtor, podjetnik in facilitator spremembe za več lahkotnosti, radosti in skupnega bivanja z Zemljo in vsemi živimi bitji.

Zdravo, rad bi vam pokazal pot v resničnost, ki je drugačna in za katero vsi potihem vemo, da je mogoča. Resničnost lahkotnega in radostnega bivanja na planetu Zemlja.

Sami v sebi nosite darove, kot so jih nosili mnogi duhovni mojstri iz zgodovine. 

Sami ustvarjamo svojo resničnost z našimi pogledi in prepričanji in čas je, da prepoznamo to moč kreacije v sebi.

Vi vedno v sebi veste kaj je za vas lahkotno in kaj deluje za vas. Veste kaj je tisto, kar vas bo osrečilo, je naučiti se morate zaupati temu glasu in nato izbrati vašo resničnost! 🙂

Veseli me, da se bomo povezali in skupaj ustvarjali resničnost neomejenih možnosti.

Kaj bi bilo potrebno, da transformiramo svet v več radosti, lahkotnosti in neskončnih možnosti?